Uitverkocht

Set van 3 Prachtige Vlinderstruiken

Niet leverbaar

Dankzij de vrolijke kleuren van de bloemen gaan deze vlinderstruiken je tuin direct van meer uitstraling voorzien

De lente is inmiddels weer in volle gang, het tuinieren kan dus weer volop gaan beginnen! Hecht jij er ook zo'n waarde aan dat je tuin er picco bello bij ligt? Dan hebben wij vandaag een hele interessante aanbieding voor je. We bieden vandaag ontzettend leuke vlinderstruiken aan die jouw tuin van een nieuw stukje geur en kleur kunnen voorzien! En dat slechts vanaf €24,95 - pak die kans, want dit is het moment om te gaan planten!

Een genot voor het oog

De vlinderstruiken die we vandaag verkopen hebben we in 3 verschillende kleuren; Roze (Pink delight), Blauw (Nanho Blue) en Wit (White Profusion). We bieden ze aan in sets van 3, 6 of 9 stuks. Hierbij ontvang je bij de sets van 6 en 9 stuks de soorten weliswaar dubbel, maar krijg je nog wel eens een EXTRA HOGE korting! Dankzij de vrolijke kleuren van de bloemen gaan deze vlinderstruiken je tuin direct van meer uitstraling voorzien. En deze planten worden niet voor niets vlinderstruiken genoemd - ze trekken namelijk ook vlinders aan, hoe leuk is dat?!

Geschikt voor iedere tuin

De struiken worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment een hoogte van ongeveer 30-35 cm. De vlinderstruiken houden van een luchtige en humusrijke grond. Ze kunnen ook voor meerdere jaren in potten worden geplant, houd er echter wel rekening mee dat ze na verloop van tijd hieruit kunnen gaan groeien. Als de vorst in de winter niet onder de 20 graden gaat komen zal deze plant ook prima buiten kunnen overwinteren. Veel plezier met deze fraaie vlinderstruiken!

Specificaties

-Botanische naam: Buddleja davidii

-Nederlandse naam: Vlinderstruik

-Bloeitijd: Juni-september

-Volwassen hoogte: 200 cm

-Blad: Bladverliezend

-Bladkleur: Lichtgroen

-Standplaats: Volle zon

-Winterhard: Ja (tot -20 graden celsius)

-Snoeien: In het voorjaar

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €24,95 ipv €49,95
  • Prachtige Vlinderstruiken
  • Set van 3, 6 of 9 stuks in 3 vrolijke kleuren
  • Prachtige struiken met vrolijk gekleurde bloemen
  • Veel vlinders in de tuin - prachtig om te zien!
  • Zowel in pot als in volle grond te plaatsen
  • Winterhard tot -20 graden celsius
  • Geeft je tuin een prachtige (zomerse) uitstraling!
  • GRATIS verzending!!
Toon details Verberg details