Uitverkocht

Visolie Capsules - 300 stuks van 500 mg

Niet leverbaar

Product informatie

Wetenschappelijk bewezen

Visolie capsules zijn een erg populair voedingssupplement. En dat is niet geheel toevallig; gezondheidswetenschappers en artsen zijn ervan overtuigd dat visolie een goede aanvulling is op ons dagelijkse dieet. Het voorkomt zowel lichamelijke als geestelijke klachten! Zo helpt het bijvoorbeeld om stress-gerelateerde klachten te voorkomen en bestrijden. Maar daarnaast heeft het ook een gunstige werking op onze bloeddruk - wat dan weer gunstig is om hart- en vaatziekten te voorkomen!

Gezonde vetten

Niet alle vetten zijn slecht voor je. Integendeel; sommige zijn zelfs onmisbaar voor je lichaam. Het vet in de visolie werkt letterlijk als olie voor je gewrichten. Die bewegen zich hiermee soepeler, wat slijtage en de daarmee gepaard gaande pijn tegengaat. Maar ook onze hersenen zijn er gebaat bij. Visolie zorgt voor een verbetering van je concentratievermogen!

Waarom niet gewoon vis eten?

Je vraagt je misschien af of het niet voldoende is om af en toe vis op het menu te zetten.. aan de ene kant wel. Wat veel mensen echter niet weten is dat veel vissoorten veel ongezonde zware metalen bevatten. Bij deze visolie capsules zijn deze zware metalen er al uitgefilterd. Je krijgt dus enkel en alleen de gezondheidsvoordelen van vis zoals de onmisbare Omega 3 vetzuren (EPA en DHA) binnen!

Specificaties

-Inhoud per capsule: 500 mg

-Houdbaarheid gesloten: Tot mei 2017

-Houdbaarheid open: 6 maanden

-Inhoud per potje: 150 stuks (je ontvangt 2 potjes)

-Aanvangsdosering: 2 x daags 1 capsule

-Onderhoudsdosering: 1x daags 1 capsule

Highlights & specificaties

  • Slechts €17,95 ipv €39,95
  • 300 stuks Visolie Capsules
  • Verbeter je weerstand drastisch
  • Bevat onmisbare Omega 3 vetzuren
  • Voorkomt zowel lichamelijke als mentale klachten
  • Bedoeld als aanvulling op je dagelijkse dieet
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details