Uitverkocht

Vitality Pur Visco Traagschuimkussen

Niet leverbaar

Je kunt eigenlijk niet verkeerd liggen op deze kussens. Het traagschuim vormt zich naar je hoofd en nek en laat deze volledig ontspannen.

Een goede nachtrust doet wonderen en toch blijken we massaal niet lekker te slapen. Daar is geen enkele reden toe, want er zijn zulke goede producten beschikbaar om je lichaam echt tot rust te laten komen, zoals deze traagschuimkussens van Vitality Pur! Normaal gesproken best prijzig, maar omdat onze inkopers flink hun best hebben gedaan, kunnen wij ze verkopen voor maar €24,95, dat scheelt een hele hoop!

De ideale houding

Traagschuim is echt een zegen voor je lichaam. Je kunt eigenlijk niet verkeerd liggen op deze kussens. Het traagschuim vormt zich naar je hoofd en nek en laat deze helemaal ontspannen. Dat geeft je direct een diepere slaap. Je nek ligt altijd in een rechte lijn met de ruggengraat. Dit zorgt voor een betere bloedsomloop en het zorgt ervoor dat je niet meer met allerlei pijntjes zult opstaan. Spier- en gewrichtspijn wordt verminderd. Laat de volgende dag maar komen!

Nooit te koud of te warm in bed

Dat je goed ligt zorgt ook voor een goede ademhaling, waardoor snurken voorkomen wordt. Het traagschuim past zich direct aan op je lichaamstemperatuur, dus het kussen hoef je zelf niet meer te verwarmen en daarentegen zul je ook nooit te warm liggen. Het is ook direct te gebruiken. Je hoeft het niet eerst 24 uur te laten acclimatiseren.

Gemaakt voor jou

De NASA heeft oorspronkelijk dit soort kussens ontwikkeld en wat goed is voor astronauten, is nog beter voor jou! Het kussen is gemaakt van 100% micro Polyester tijk wat ook wasbaar is op 95 graden! Je huid zal minder irritatie oplopen van huisstofmijt. Het kussen is ook anti allergeen. Doordat het traagschuim zich zo makkelijk aanpast, is het geschikt voor zowel op je rug slapen als op je zij!

Technische specificaties

- Afmeting van het hoofdkussen: 60 x 50 cm (lxb).

- De buitenzijde is af te ritsen en wasbaar tot op 90 graden.

- Ontwikkeld volgens de Oeko-Tex 100 standaard.

- Visco-elastisch materiaal met hoge dichtheid (kern SG 55).

Highlights & specificaties

  • Slechts €24,95 ipv €99,95
  • Vitality Pur Visco traagschuimkussen
  • Perfecte ondersteuning: vormt zich geheel naar je hoofd en nek
  • Vermindert spier- en gewrichtspijnen
  • Voor een heerlijke diepe nachtrust
  • Anti allergeen en anti huisstofmijt
  • Bevordert de bloedsomloop
  • Afmetingen: 60 x 50 cm (lxb); past in alle gangbare kussenslopen
  • Verzendkosten: slechts €4,95, ongeacht het aantal!
Toon details Verberg details