Prachtige Vintage Vloerkleden

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Je kunt nog zo’n prachtige vloer in huis hebben liggen, toch gaat er niets boven een prachtig en heerlijk aanvoelend vloerkleed. Profiteer nu snel van deze vlijmscherpe aanbieding!

€ 99,99  € 19,99

Een vintage vloerkleed geeft iedere woonkamer net dat beetje extra sfeer. Een prachtig vloerkleed is al gauw een echte eye-catcher in jouw interieur! Naast stijlvol is een vintage vloerkleed ook nog eens heerlijk comfortabel en lekker warm aan de voeten. Vandaag hebben we verschillende modellen en kleuren beschikbaar waaruit je kunt kiezen, bestel er daarom vandaag één bij ons tegen zeer hoge korting! Deze vloerkleedaanbieding mag je niet missen!

Direct meer sfeer in de woonkamer

Vintage en retro zijn toch wel de twee interieurstijlen die op dit moment het meest populair zijn. Laten deze vloerkleden nou ook tot deze categorieën behoren! We hebben vandaag 2 verschillende designs beschikbaar, met ieder 4 verschillende kleuren. De één bestaat uit verschillende blokken met elk een ander patroon en het andere heeft een medaillon- uiterlijk. Welke is jouw favoriet?

Gaat een leven lang mee

De vintage vloerkleden zijn gemaakt van lekker zacht, synthetisch wol (polyamide) en hebben een poolhoogte van 5 millimeter. Deze kleden zijn afkomstig uit Turkije; daar weten ze wel hoe ze een tapijt moeten maken! Dat resulteert er niet alleen in dat deze kleden prachtig zijn om te zien, maar ze gaan ook jarenlang mee. Het vloerkleed is eenvoudig te reinigen met de stofzuiger of een tapijtreiniger (verkrijgbaar in alle supermarkten voor een paar euro).

Maten

- 80 x 150 cm -

- 133 x 200 cm -

- 160 x 230 cm -

- 200 x 290 cm -

- 230 x 330 cm -

- 300 x 400 cm -

Bestel je 1 van de grootste 3 maten?

Het vintage vloerkleed is helaas iets te groot om door normale pakketdiensten te worden bezorgd. Het pakket zal daarom binnen 5 werkdagen met een speciale koerier bij u worden bezorgd, er zal contact met u worden opgenomen voor een afleverafspraak. Zorg er dus altijd voor dat u een werkend e-mailadres en/of telefoonnummer bij de bestelling vermeld.

Highlights & specificaties

  • Prachtige Vintage Vloerkleden
  • Beschikbaar in verschillende designs en meerdere kleuren/maten
  • Als je gewenste maat/kleur niet in het keuzemenu staat, dan is deze helaas uitverkocht.
  • Met prachtig retro/vintage design, zeer trendy
  • Gemaakt van lekker zacht synthetisch wol (polyamide)
  • Heerlijk warm aan de voeten
  • Met vakmanschap geproduceerd, gaat levenslang mee
  • Eenvoudig te reinigen met de stofzuiger of een tapijtreiniger
  • Maakt iedere huiskamer helemaal compleet!
Toon details Verberg details