Traagschuim Contourkussen | Vinci Deluxe NASA

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Dit Vinci Deluxe Contourkussen heeft de perfecte vorm voor de contouren van je nek en hoofd, hierdoor voorkomt het pijnklachten door een onjuiste houding en zorgt het voor een betere bloedcirculatie.

€ 149,99  € 79,99

Op dit Vinci Deluxe Contourkussen kun je heerlijk comfortabel slapen. Het superzachte en comfortabele kussen zorgt voor optimale warmte- en vochtregulatie. Dit Vinci Deluxe Contourkussen heeft de perfecte vorm voor de contouren van je nek en hoofd, hierdoor voorkomt het pijnklachten door een onjuiste houding en zorgt het voor een betere bloedcirculatie.

Materiaal

Dit duurzame Vinci Deluxe Contourkussen bestaat uit 4 lagen met verschillende vullingen. De eerste en onderste laag heeft een vulling met TC 400 katoensatijn. De tweede laag heeft een vulling van outlast materiaal en de derde laag heeft een 100% microfiber vulling (100 gram). Het kussen heeft daarnaast ook nog een compartiment van NASA traagschuim. Hierdoor vormt het kussen zich volledig naar de contouren van je lichaam.

Betere nachtrust dan ooit

De outlast technologie maakt gebruikt van ‘’fase’’ materialen (PCM). Hierbij wordt de geproduceerde lichaamswarmte opgenomen en weer afgegeven wanneer die warmte nodig is. Outlast vermindert oververhitting en transpiratie. Omdat er ‘s nachts geen temperatuurschommelingen meer ontstaan, word je niet meer zo vaak wakker omdat je het te warm of te koud hebt. Hierdoor slaap je beter en sta je goed uitgerust op. Ondanks de bijzondere afmeting van dit kussen past hij prima in een standaard kussensloop van 60 x 70 cm.

Specificaties

- Kwaliteit: katoen, satijn, microfiber en outlast materiaal

- Afmeting: 63 x 37 x 13 cm

- Netto gewicht: 1.50 kg

- Memory foam ondersteuning - 60 dichtheid

- Wordt geleverd in een zeer chique doos

Toon details Verberg details