Uitverkocht

Smartwares Digitale Video Deurintercom VD36W

Niet leverbaar

Wanneer iemand aanbelt loop je simpelweg naar de intercom toe, die op veilige afstand kan worden geplaatst en je ziet op het heldere scherm direct met wie je te maken hebt.

Je hoort de laatste tijd steeds meer over mensen die thuis beroofd of overvallen worden. Dit draagt niet erg bij aan ons veiligheidsgevoel. Een deurintercom is dus zeker geen overbodige luxe. Je zorgt er niet alleen voor dat je kunt zien wie er voor de deur staat, maar je kunt nu ook met iemand praten voor je besluit de deur wel of niet te openen. Dit mega handige systeem van Smartwares kost vandaag bij ons slechts €119,95 - profiteer!

Op afstand bekijken wie er voor de deur staat

We kennen het allemaal wel. De bel klinkt en we worden overvallen door nieuwsgierigheid over wie er nu toch aan de deur zou kunnen staan. Dankzij dit systeem weet je vanaf nu het antwoord zonder de deur überhaupt te hoeven openen! Wanneer iemand aanbelt loop je simpelweg naar de intercom toe, die op veilige afstand kan worden geplaatst en je ziet op het heldere scherm direct met wie je te maken hebt. Zelfs 's avonds en 's nachts is dit mogelijk door middel van de IR-LED nachtstand. En ben je niet thuis? Helemaal geen probleem. De opnamefunctie zorgt ervoor dat je achteraf na kunt gaan wie er allemaal langs zijn geweest!

Geheel draadloos!

Er komt bij de installatie helemaal geen bedrading aan te pas. Dat maakt het installatieproces prettig en eenvoudig. Met behulp van de installatie instructies kan een kind zelfs de was doen. Laat niets aan het toeval over en bescherm jou en je gezin optimaal met deze video deurintercom!

Specificaties

-Display: 2.4 inch

-Spanning: 230 V

-Resolutie: 320 x 240 pixels (RGB)

-Bereik in open ruimte: 175m

-Digitaal storingsvrij signaal

-Nachtzicht met IR-led´s: tot 1m

-Instelbaar belvolume

-Tweeweg communicatie

-Alarm als batterij leegraakt

-Stevige buitenunit zowel bruikbaar met lithium batterij als op netstroom

-Monitor met ingebouwde accu en basisstation

Highlights & specificaties

  • Slechts €119,95 ipv €199,95
  • Smartwares Digitale video deurintercom VD36W
  • Zien wie er voor je deur staat, voordat je open doet
  • Camera is voorzien van nachtzicht
  • Eenvoudig te installeren en bedienen
  • Aangeraden door de politie
  • Beschermt jezelf, je familie en je eigendommen
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details