Uitverkocht

Vibro Body Booster Trilplaat

Niet leverbaar

De spierstimulatie van de Vibro Body Booster stimuleert de spieren door het hele lichaam, zodat je een full body work-out ondergaat. Versterk je spieren, verbrand vet en verbeter je balans!

Een goede work-out zorgt ervoor dat je fysiek én mentaal een flinke boost krijgt. Beweging is een essentieel onderdeel van een gezond leven. Het zorgt ervoor dat we ons fit voelen en energie hebben. Maar het kan lastig zijn om de tijd te vinden om naar de sportschool te gaan of om een stuk te gaan wandelen of fietsen. Een bekend probleem? De Vibro Body Booster trilplaat vormt de oplossing! Een work-out van slechts 10 minuten per dag is al voldoende voor een merkbaar resultaat.

Voel je energieker

De Vibro Body Booster trilplaat stuurt 500 keer per minuut een vibratie door je lichaam. Het lichaam registreert deze vibraties op dezelfde manier als een wandeling, joggen of hardlopen. Daarnaast zorgen de trillingen ervoor dat je spieren getraind worden. Hierdoor worden ze flexibeler, minder snel moe en minder snel pijnlijk. Daarnaast verbeteren deze korte dagelijkse work-outs de bloedcirculatie en kun je er effectief vet mee verbranden.

Gezondheidsvoordelen

Doordat het gebruik van de trilplaat het metabolisme verhoogt, gebruikt het lichaam meer energie en kan het overtollige vet makkelijker worden afgevoerd door het lichaam. Het zelfde principe geldt voor de afvoer van lymfevocht. De trilplaat heeft een positieve uitwerking op grote delen van het lichaam: het helpt het lichaam om de gifstoffen te verwijderen, voorkomt ontstekingen van het lymfeweefsel, versterkt de botten en het helpt bij het voorkomen van osteoporose. Daarnaast wordt de productie van collageen gestimuleerd, wordt de huid elastischer en helpt het om cellulitis te verminderen.

Geschikt voor iedereen

De trilplaat is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie. Het apparaat biedt de keuze uit maar liefst 30 intensiteitsniveaus. Hierdoor kun je de work-out precies op jouw niveau en wensen afstemmen. Het apparaat wordt geleverd met een trainingsstoel, afstandsbediening, een gebruiksaanwijzing én elastische weerstandsbanden.

Bepaal zelf de intensiteit

Ook het doen van een intervaltraining behoort tot de mogelijkheden. Het extra grote anti-slip platform biedt ruimte voor verschillende staande posities: zet de voeten in het midden voor de gemakkelijkste positie. Verbreed met een pas voor een gemiddelde intensiteit. Of stap helemaal wijd voor een maximale spierbelasting op je bovenbenen. Dit zijn de meest effectieve squats voor vetverbranding op de bovenbenen.

Highlights & specificaties

 • Vibro Body Booster Trilplaat
 • De nieuwste ontwikkeling in de fitnesswereld; extreem effectief
 • Trainen zonder gewrichten en pezen te belasten
 • Versterk je spieren, verbrand vet en verbeter je balans
 • Reflexmatige spieraanspanning door de trillingen
 • Zorgt voor een full-body workout
 • 30 verschillende intensiteitsniveaus
 • Geschikt voor beginnende en gevorderde sporters
 • Ideaal als je weinig tijd hebt om naar de sportschool te gaan
 • Incl. afstandsbediening, trainingsstoel, gebruikershandleiding en 2 elastische banden
 • GEEN verzendkosten!
 • GRATIS retourneren (30 dagen bedenktijd)
Toon details Verberg details