Uitverkocht

VibraTwin Poetsmachine | Gratis Microvezeldoeken en Schoonmaakdispenser

Niet leverbaar

De Vibra Twin combineert een schrobmachine, poetsmachine en tapijtreiniger in 1 handig lichtgewicht schoonmaakapparaat. Dankzij de Sonische Scrubbing Technologie pulseert de reinigingsfunctie wel 1000 keer per minuut!

"VibraTwin Poetsmachine | Gratis Microvezeldoeken en Schoonmaakdispenser

Harde vloeren schoonmaken
Dankzij de diepreinigende werking zijn uw harde vloeren snel weer schoon, zelfs hardhout, onbehandelde tegels en natuursteen! Plaats de vervangbare harde vloeren schoonmaakdoek om de Vibra Twin en zie hoe de machine zijn werk doet. Het schoonmaakapparaat herstelt de natuurlijke kleur, uitstraling en glans van hardhout. Tegels en natuurstenen vloeren worden gereinigd, gepolijst en hernieuwd.

Alle soorten tapijt reinigen
Tapijten zijn broeinesten voor vuil, vlekken, bacteriën, allergenen, huisdierharen, schimmel en meer. Stofzuigers pakken meestal het losse oppervlakkige vuil op, maar laten het diepe vuil zitten.

VibraTwin met zijn Sonische Scrubbing Technologie vibreert letterlijk 1000 keer per minuut en reinigt daarmee elke tapijtvezel vanaf elke kant, waarbij hij het vuil optilt en afscheidt in de microvezeldoek en laat uw tapijt fris en diep gereinigd achter.

Met één druk op de knop heeft u het juiste apparaat voor de perfecte vloerreiniging, zonder te buigen, bukken of te stoppen. Het ergonomische, ultralicht ontwerp beweegt makkelijk met zijn krachtige draaibare kop, die over de vloeren glijdt met een vingerbeweging en die met gemak in de kleinste hoekjes kan komen.

En bent u klaar dan gooit u de microvezeldoeken gewoon in de wasmachine en zijn ze klaar voor de volgende reiniging."

Highlights & specificaties

  • Voer alle vloertypes (Hard, Tapijt, Tegels, Hout etc.)
  • Vibreert 1000x per minuut!
  • Schrobt en reinigt 
  • Incl. Gratis Microvezeldoeken en Schoonmaakdispenser
Toon details Verberg details