Uitverkocht

Kinzo Verfspuit - De slimste en makkelijkste manier om te verven!

Niet leverbaar

Product informatie

Kijk, dit is nou nog eens een handig product! Of je nou goed bent in verven of niet, als je dit verfpistool eenmaal in handen hebt gehad wil je deze nooit meer omruilen voor een kwast of roller. Door deze paint spray aan te schaffen bespaar je een hoop tijd en geld. Vandaag bij Koopjedeal betaal je slechts €29,95 voor dit verfwonder - profiteer!

Kinderlijk eenvoudig in gebruik

Verven een vervelende klus? Dat is vanaf nu verleden tijd. Je vult simpelweg de verftank, steekt de stekker in het stopcontact en je kunt direct aan de slag. We adviseren je wel om eerst altijd een klein plekje te proberen voordat je begint. Wellicht moet de afstand tot de muur nog iets beter worden afgestemd. De verfspuit verdeelt alle verf gelijkmatig over de muur. Strepen op de muur zijn dus verleden tijd. Met dit verfwonder kun je maar liefst 15 vierkante meter binnen 10 minuten verven! Wie zegt nu nog dat het opknappen van de slaapkamer een rotklus is?!

Bespaar verf en tijd

Met deze verfspuit maak je al je verfklusjes niet alleen een stuk gemakkelijker, je bespaart ook een hoop verf! Als je wel eens iets verft dan weet je dat verfrollers zich eerst vol moeten zuigen. Dit samen met de gemorste druppels en de verf die aan de roller blijft hangen zorgt ervoor dat er aardig wat verspilling optreedt. Met deze verfspuit heb je daar dus absoluut geen last van!

Geschikt voor meerdere doeleinden

Naast verf, kun je ook nog een heleboel andere vloeistoffen in de tank stoppen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan primers, vernis, oliën en beschermingsvloeistoffen zoals bijvoorbeeld beits voor hout. Zo'n multifunctioneel apparaat mag toch eigenlijk niet ontbreken in jouw collectie?

Specificaties

Spanning / Frequentie: 230V ~ 50Hz

Nominaal ingangsvermogen: 80 watt

280ml per minuut

Tank: 0,8L

Voorzien van 2 meter snoer

Highlights & specificaties

  • Slechts €19,95 ipv €59,95
  • Kinzo Verfspuit
  • De slimste en makkelijkste manier om te verven
  • Zeer professioneel resultaat - geen strepen
  • Spuit maarliefst 15 vierkante meter binnen 10 minuten zonder gedoe!
  • Ook geschikt voor andere vloeistoffen
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details