Uitverkocht

Veelzijdige Opvouwbare Trolley

Niet leverbaar

Dit product heeft de handigheid en mobiliteit van een bagagetrolley, de inpakpower van een plastic krat en het opvouwbare van een kartonnen doos. Handig zeg!

Voor sommige uitvinders willen wij gewoon een klein feestje organiseren omdat we zo blij en dankbaar zijn voor hun vermogen tot logisch, creatief én praktisch nadenken. Zoals voor de uitvinder van dit geweldige idee. Drie concepten bij elkaar en hopla: een ding waar de hele wereld wat aan heeft. Dit product heeft de handigheid en mobiliteit van een bagagetrolley, de inpakpower van een plastic krat en het opvouwbare van een kartonnen doos. Handig zeg!

Neemt al je sjouwwerk uit handen

Alles voor het feestje voor de uitvinder van dit ding past er in één keer in; biertjes, knakworstjes, zakken chips en al. En als dat er allemaal in zit, dan rol je hem eenvoudig naar de gewenste locatie dankzij sterke en soepele rubberen wielen. Zonder hernia's, zonder zweet, zonder moeite. De uitschuifbare handgreep maakt hem naast uiterst meeneembaar vervolgens ook nog eens heel eenvoudig in te klappen en op te bergen. Druk hem naar binnen, vouw de kist op en leg hem weg.

Met een capaciteit van 18 kg

In de achterklep van de auto bijvoorbeeld. Of in de caravan. De boot. De schuur. Er is geen plek te bedenken die geen baat heeft bij de enorme verplaatspotentie van deze krachtpatser. Uiteraard kun je de trolley ook voor andere dingen dan je boodschappen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan je visspullen als je een dagje het water op gaat. Je kunt de krat belasten tot maar liefst 18 kg, dus je kunt heel wat spullen meenemen!

Specificaties

- Inhoud: 30 liter

- Maximaal ondersteund gewicht: 18 kg

- Afmetingen opgevouwen (inclusief handgreep): 38 x 83,5 x 30 cm

- Afmetingen van de transportruimte: 38 x 36 x 30 cm

- Afmetingen opengevouwen: 40,5 x 42 x 9 cm

Highlights & specificaties

  • Veelzijdige Opvouwbare Trolley
  • Handig hulpmiddel bij het versjouwen van zware spullen
  • Ideaal voor je boodschappen en nog veel meer
  • Uitschuifbare handgreep
  • Gemakkelijk in- en uitklappen tot compact formaat
  • Lichtgewicht en makkelijk mee te nemen
  • Soepel rollende rubberen wieltjes
  • Capaciteit van maar liefst 18 kg en inhoud van 30 liter
  • Voorkomt rugproblemen door te zwaar tillen
Toon details Verberg details