Hoofdkussens 1+1 GRATIS van Bamboo Traagschuim (Memory Foam)

Levertijd: Max 2 tot 4 werkdagen

Deze Bamboo Memory Foam kussens zijn traagschuim kussens van zeer hoge kwaliteit. Uitstekend voor een goede nachtrust zonder lichamelijke klachten bij alle slaapposities. 

€ 79,99  € 29,99

Een goede nachtrust is noodzakelijk voor een goed functioneren overdag. Het Swiss Nights Bamboo Memory Foam-kussen is er een die goed gevuld is en biedt adaptieve ondersteuning aan het hoofd en de nek. Een kussen dat geschikt is voor elk type slaper: rug-, buik- en zijslapers. Je valt ontspannen in slaap op dit Swiss Nights Bamboo Memory Foam-kussen.

Geen lichamelijke klachten meer

Dit kussen kan nek-, schouder- en rugklachten helpen voorkomen. Met dit Bamboo traagschuim hoofdkussen weet je zeker dat je de perfecte keuze maakt: het kussen is extreem comfortabel en perfect ondersteunend voor je lichaam.

Dit unieke kussen heeft een vulling van NASA traagschuim. Dit speciale schuim, ook wel memory foam genoemd, werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart om de druk tijdens een lancering te verlichten. Tegenwoordig wordt het vanwege de vele voordelen ook gebruikt in de slaapindustrie. De memory foam vulling van het kussen heeft als speciale werking dat het de druk gelijkmatig verdeelt. Zo wordt de druk weggenomen en krijg je een optimale ondersteuning van hoofd, nek en schouders. Zeg maar vaarwel tegen een stijve nek, vastzittende schouders of andere lichamelijke klachten! 

Uitstekende ventilatie en vochtregulatie

Bamboe heeft een uitstekende ventilatie en vochtregulatie en neem maar liefst 40% meer vocht op dan katoen! Bamboe vezels nemen transpiratievocht en warmte dus erg goed op, ze ademen en blijven koel als het te warm wordt. Ook zorgt de combinatie van deze materialen ervoor dat de hoofdkussens lekker soepel en zacht zijn.

De vulling van deze kussens is gemaakt van 100% traagschuim vlokken. Traagschuim wordt door jouw lichaamswarmte zacht zodat de hoofdkussens met gemak de contouren van jouw nek en hoofd overnemen voor de beste ondersteuning.

Voor alle slaapposities en goed voor de huid

In de verpakking vind je twee superzachte Swiss Nights Bamboo Memory Foam-kussens. De kussens hebben een vulling van 100% memory foam-traagschuimchips, ze bestaan dus uit traagschuimvlokken. Daarnaast hebben de kussens een tijk van 40% natuurlijke bamboevezels en 70% polyester. Traagschuimchips zakt meer in en de heerlijke bamboetijk is goed voor de huid. Deze witte kussens hebben een medium-stevige hardheid. 

Deze hoofdkussens zijn gevuld met 1000 gram per m² traagschuim vlokken en zijn hierdoor geschikt voor zijslapers, rugslapers en buikslapers.

Highlights & specificaties

 • Tijk: 40% natuurlijke bamboevezels, 70% polyester
 • Vulling: 100% memory foam-traagschuimchips
 • Vulgewicht: 1000 gram
 • Stevigheid: medium-stevig
 • Afmeting: 50 x 60 cm
 • Kleur: Wit
 • 100% Memory foam chip vulling, vormt zicht heerlijk naar u nekholt en ruggengraat
 • Hoes is voorzien van bamboo in de tijk, dit is goed voor u huid
 • Makkelijk en afritsbare hoes
 • Geschikt voor zijslapers, rugslapers en buikslapers
 • Dit kussen kan nek-, schouder- en rugklachten helpen voorkomen.
 • Hoofdkussen met uitstekende ventilatie en vochtregulatie
 • De hoofdkussens zijn anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën
Toon details Verberg details