XL-Pack (8 stuks!) Originele Gillette Fusion Scheermesjes

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Niet alleen de Gillette Fusion mesjes zelf zijn zeer scherp, de prijs is dat ook! Profiteer nu en sla een voorraadje in!

€ 37,99  € 17,99

Hoe je het ook wendt of keert; de originele Gillette Fusion mesjes geven het gladste scheerresultaat. Daarom kregen wij van veel klanten de vraag of wij deze scheermesjes niet voor een scherpe prijs konden aanbieden. Onze inkopers hebben dus alles op alles gezet om deze spectaculaire aanbieding voor je te realiseren. Met deze deal bespaar je op een 8-pack Gillette Fusion scheermesjes. Eén scheermesje gaat wel tot drie maanden mee. Dat betekent dus twee jaar lang scheren voor bijna niks!

De nieuwste scheertechnologieën

Een Gillette Fusion scheermesje bestaat uit vijf mesjes die dicht op elkaar geplaatst zijn, waardoor je het gladste scheerresultaat ooit krijgt. Deze scheermesjes bevatten ook een blade aan de achterkant die fungeert als precisietrimmer. Hier kun je dus ook perfect je contouren mee bijwerken. Bovendien heeft elk mesje een Lubrastrip aan de bovenkant van het mesje met vitamine E en Aloë. De strip geeft tijdens het scheren gladmakende ingrediënten af zodat het mesje goed over de huid glijdt! De flexibele comfort Guard bereidt de baardharen voor op het scheren en geeft een comfortabel en glad scheerresultaat.

Bespaar vele euro’s op die dure mesjes!

Eigenlijk betaal je altijd veel te veel voor Gillette Fusion scheermesjes en daarom kiezen de meeste mensen voor goedkopere scheermesjes. Dit leidt helaas tot een aanzienlijk minder scheerresultaat met scheerplekjes en huidirritaties tot gevolg. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want bij Koopjedeal vind je originele Gillette Fusion scheermesjes nu zeer scherp geprijsd!

Highlights & specificaties

  • Originele Gillette Fusion 8-pack Scheermesjes
  • Voor een perfect glad scheerresultaat
  • Voorzien van Lubrastrip met Vitamine E en Aloë Vera (tegen huidirritatie)
  • Voordelig scheren met top mesjes
  • 8-pack; genoeg voor heel lang scheren
  • 5 blades en 1 precisie trimmer
  • Past ook op de Gillette Fusion Power houder
  • Geleverd exclusief houder
Toon details Verberg details