Uitverkocht

USB Type C naar HDMI adapter

Niet leverbaar

Deze handige gadget stelt je in staat om alles vanaf je smartphone, tablet of Macbook op een TV-scherm in hoge resolutie te bekijken. Ideaal foto's en video's, het geven van presentaties, het spelen van games of als je op het internet aan het brow...

Kleine dingen kunnen erg handig zijn, deze HDMI adapters zijn hiervan een goed voorbeeld. Deze handige gadgets stellen je namelijk in staat om alles vanaf je smartphone, tablet of Macbook op een televisiescherm in hoge resolutie te bekijken. Ideaal voor het bekijken van foto's en video's, het geven van presentaties, het spelen van games of gewoon als je op het internet aan het browsen bent.

Een onmisbare gadget

Met deze adapter tover je eenvoudig de USB Type-C (van o.a. Samsung S8, de nieuwste Macbooks) om in een HDMI-uitgang, waardoor je er op een groot scherm van kunt genieten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld apps, presentaties, websites of diavoorstellingen op het scherm van je device synchroon weergeven via je HDMI-televisie, beeldscherm, projector of een ander geschikt scherm in maximaal 1080P HD. Daarnaast is deze adapter ook geschikt voor video-uitvoer, zodat je films, tv-programma's of bijvoorbeeld zelf opgenomen videomateriaal in maximaal 1080P HD op een groot scherm kunt bekijken. Daarvoor hoef je alleen de betreffende adapter aan te sluiten op de ingang van je apparaat en via HDMI-kabel op de HDMI-ingang van je TV of projector. Als je ook nog een Bluetooth muis en keyboard aan je telefoon koppelt, maak je van je gewone TV ineens een heus online mediaspektakel!

Specificaties

• Interface: MHL v.1.0

• Bandwidth: 25 – 75 MHz

• Connectors: USB Type-C (in), HDMI 19pin (out), USB-A (power)

• Video: 1080P HD

• Audio: 8-kanaals (e.g. 7.1 surround) digitale audio

• Power supply: 5 VDC tot 0.1 A

• Kabellengte: 1.8 meter

Toon details Verberg details