Uitverkocht

Ultrasone mollen- en knaagdierenverjager op zonne-energie

Niet leverbaar

Met dit handige apparaat op zonne-energie verjaag je mollen, muizen en insecten op een diervriendelijke manier.

Je bent natuurlijk erg trots op je mooi aangelegde tuintje of die handige moestuin. Dat is je goed recht, want het onderhoud kost veel werk. Het is dan ook een extra bittere pil wanneer je ziet dat je tuin geteisterd wordt door talloze mollen, knaagdieren of andere vervelende gravende beesten. Daar is vanaf nu gelukkig wat aan te doen!

Diervriendelijk en effectief

Gravende dieren kunnen behoorlijk wat schade aanrichten, dus je wilt daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Dat kan nu op een diervriendelijke manier met deze ultrasone verjagers. Het werkt heel simpel; je steekt deze in de grond en het verjaagt vervolgens de beesten met ultrasound en frequentietrillingen. Dit is voor mensen niet of nauwelijks hoorbaar, maar de dieren hebben hier veel last van en zullen zich dus ergens anders gaan nestelen. Je bestrijdt ze hiermee dus op een diervriendelijke manier. De ultrasound en frequentietrillingen zijn namelijk niet schadelijk voor de gezondheid van de dieren. Ook niet voor mens en huisdier overigens!

Werkt op zonne-energie

Nog een voordeel van deze verjager is dat hij op zonne-energie werkt. Je hoeft dus niet in de weer met onhandige bekabeling. Het zonnepaneel doet zijn werk en zorgt ervoor dat alle mollen, muizen, mieren en andere ongewenste bezoekers in een straal van maar liefst 30 vierkante meter uit de buurt blijven. De gesofistikeerde componenten en zonnecellen zijn speciaal ontwikkeld om ononderbroken te functioneren. Zelfs als er weinig zonlicht is, werkt de energiereserve nog tot 7 dagen. Zo ben je verzekerd dat je mooie tuin altijd net zo mooi blijft als je voor ogen hebt!

Specificaties

- Frequentie bereik: 400 Hz + 500 Hz

- Staaf: 26 cm lang x 3 cm diameter

- Bovenste vierkante gedeelte: 7 x 2.5 x 7 cm

Highlights & specificaties

  • Ultrasone mollen- en knaagdierenverjager op zonne-energie
  • Zorgt ervoor dat je tuin mooi blijft
  • Gebruikt ultrasound en frequentietrillingen
  • Werkt tegen mollen, muizen en alle andere gravende dieren
  • Uiteraard onschadelijk voor huisdier en mens
  • Werkt uitstekend met ieder beetje zonlicht
  • Volledig diervriendelijk; geen gif nodig
  • Werkt op een oppervlakte van maar liefst 30 m²
  • Zeer sterk en waterdicht ontwerp
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details