Uitverkocht

Uittrekbare Metalen Schoenlepel

Niet leverbaar

Je glijdt met behulp van dit product eenvoudig in je schoen en je hoeft daarvoor niet eens te bukken!

We kennen vast allemaal wel de voordelen van een schoenlepel. Je schoenen aantrekken wordt er direct een heel stuk gemakkelijker en praktischer door. Maar heb je ooit gedacht aan een schoenlepel die ook nog uitschuifbaar is? Dat gemak wordt hiermee nog eens een heel stuk vergroot! Heb jij nog geen schoenlepel, of wil je jouw simpele schoenlepel vervangen voor deze uitschuifbare versie? Profiteer dan van deze mooie deal! Voor slechts €7,95 kun je er vandaag een bij ons bestellen - profiteer!

Schoenen aantrekken was nog nooit zo eenvoudig

Als je wel eens problemen hebt met het aantrekken van je schoenen bieden we je vandaag de ultieme oplossing. Je glijdt met behulp van dit product eenvoudig in je schoen en je hoeft daarvoor niet eens te bukken! Dit product is voor iedereen erg handig, maar in uitzonderlijke mate vooral voor ouderen en mensen met mobiliteitsproblemen. Deze uittrekbare schoenlepel vergemakkelijkt elke dag opnieuw de taak van je schoenen aantrekken!

Zeer praktisch en makkelijk in gebruik

De metalen schoenlepel heeft een uittrekbaar handvat met een rubberen greep voor extra comfort. Hij zal niet slippen als je je schoenen aan wil trekken. De schoenlepel is eenvoudig in te klappen zodat hij weinig ruimte in beslag neemt. Je kunt hem bijvoorbeeld eenvoudig in je bak met paraplu's plaatsen. Veel plezier met dit fijne product!

Specificaties

-Lengte uitgeklapt: 80 cm

-Lengte ingeklapt: 32 cm

Highlights & specificaties

  • Slechts €7,95 ipv €19,95
  • Uittrekbare Metalen Schoenlepel
  • Je glijdt eenvoudig in je schoen
  • Bukken is niet meer nodig
  • Extreem praktisch - vooral voor ouderen en mindere mobiele mensen
  • Nooit meer problemen met je schoenen aantrekken!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details