Zelfbestuivende XL Trio Appelboom | 3 verschillende soorten appels aan 1 boom

Levertijd: Max. 10 werkdagen

Dit is niet zomaar een appelboom. Deze bijzondere appelboom produceert maar liefst 3 verschillende soorten appels aan één boom.

€ 99,99  € 29,99

Er is niets lekkerder dan groente en fruit uit eigen tuin. Je weet zeker dat er geen chemische stoffen aan te pas komen en de tijd en aandacht die je in het tuinieren steekt zorgen ervoor dat alles nét iets lekkerder smaakt. Met de trio appelbomen heb je niet eens groene vingers nodig om te kunnen smullen van een lekker appeltje van eigen bodem. En dit is niet zomaar een appelboom. Deze bijzondere appelboom produceert maar liefst 3 verschillende soorten appels aan één boom. Alleen vandaag verkrijgbaar voor een super voordelige prijs bij Koopjdeal!

3 heerlijke appelsoorten, ideaal voor in de tuin of op het terras

Aan elke boom groeien drie soorten appels; namelijk de ‘Jonagored’, ‘Golden Delicious’ en ‘Elstar’. Stuk voor stuk zijn het heerlijke appels, ieder met net een andere smaak. De prachtige rode appel ‘Jonagored’, de geelgroene appel ‘Golden Delicious’ en de roodgele appel ‘Elstar’ zijn op één sterke onder stam geënt en groeien snel! In pot wordt de zelf bestuivende appelboom ca. 125 cm hoog. Ideaal dus voor in de tuin of op jouw terras, patio of balkon! En het allermooiste; Volgend jaar al gegarandeerd fruit!

Verzending & handleiding

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. Elke plant is voorzien van een label met uitleg over de verzorging. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen wat de bloeitijd is, wat de ideale standplaats is, hoe vaak ze verzorgt moeten worden én nog veel meer. Zo ben jij binnen no time op de hoogte van alles wat je dient te weten over de bestelde planten en kan je binnenkort gaan genieten van de prachtige bloei!

Planthoogte

  • Leveringshoogte 60-70 cm (gemeten inclusief pot).
  • 3 appelsoorten: Jonagored, Golden Delicious en Elstar

Highlights & specificaties

  • Zelfbestuivende Trio Appelboom
  • 3 verschillende soorten appels aan 1 boom
  • Jonagored, Golden Delicious en Elstar appels
  • Ideaal voor in de tuin, op het terras of balkon
  • Plant ze nu en pluk volgend jaar al de vruchten!

 

Toon details Verberg details