Comfortabele Slippers en Sandalen van Travelin' voor Heren | Het ideale schoeisel tijdens de warme maanden

Niet leverbaar

Deze prachtige PU-lederen Travelin slippers- en sandalen zijn de meest complete stappers voor je zomerse vrijetijdsbesteding.

In de zomer wil je het liefst dat fijne luchtige gevoel aan je voeten, maar wat je bij veel slippers of sandalen dan ervaart is dat je te weinig ondersteuning krijgt. Uiteindelijk voelt het dan toch niet fijn om de hele dag op slippers of sandalen te lopen. Daar kan vanaf nu verandering in komen dankzij deze Travelin slippers en wandelsandalen. Je zult ze het liefst de hele zomer lang willen dragen!

Slippers

Deze prachtige PU-lederen Travelin slippers zijn de meest complete slippers voor je vrijetijdsbesteding. Ze zijn voorzien van neopreen aan de binnenkant voor extra comfort. Ze bieden een uitstekende ondersteuning en hebben een onderkant met een gripprofiel die stevig en slijtvast is. In combinatie met het zachte voetbed geeft dit een optimaal comfort. De zool heeft een prettige kuipvorm, waardoor de voet goed op zijn plek blijft. De outdoor slipper buigt netjes onder de voorvoet, dit geeft een uitstekende afwikkeling en een goede fixatie aan de voet. De slipper heeft een extra behandeling ondergaan, die voorkomt dat luchtjes in de slipper blijven hangen. Dit alles maakt de Travelin slipper ideaal om lange wandelingen mee te maken.

Sandalen

Deze fijne wandelsandalen vormen de perfecte tussenweg tussen schoenen en slippers. Ze zijn voorzien neopreen aan de binnenkant voor extra comfort. Ze hebben verstelbare riempjes die de sandalen goed aan de voet vasthouden. Ook de sandalen zijn voorzien van de zeer stevige zool, het heerlijke voetbed en de perfecte afwikkeling zoals genoemd bij de slippers.

Highlights & specificaties

  • Travelin Slippers en Sandalen
  • Beschikbaar in de maten 40 t/m 46
  • Gemaakt van hoogwaardig PU-leder
  • Bieden veel stevigheid en ondersteuning tijdens het lopen
  • Perfecte pasvorm en draagcomfort
  • Voorzien van stevige en slijtvaste zool
  • Perfect voor het buitenseizoen!
Toon details Verberg details