Uitverkocht

Proline Touring Fietszadel met Comfortgel en Ergofoam

Niet leverbaar

Dankzij de samenstelling van dit zadel wordt er een drukverlagende depressie tot stand gebracht, hierdoor zit je altijd gemakkelijk en pijnvrij op de fiets.

We kunnen ons allemaal wel die fietstochtjes voor de geest halen op een slecht zadel, meestal met een paar uren of zelfs dagenlang zadelpijn als gevolg. Zadelpijn vanwege een slecht zadel is erg vervelend, gelukkig hebben wij nu de oplossing gevonden voor een zacht prijsje. Dit speciale zadel zorgt ervoor dat je altijd gemakkelijk en pijnvrij op de fiets zit!

Gevolgen van een slecht zadel

Het is natuurlijk heerlijk om af en toe een flinke fietstocht te maken. Maar dan wil je dat wel pijnvrij kunnen doen.. Een slecht zadel is niet alleen erg vervelend tijdens het fietsen, het ondersteunt ook je zitbotten onvoldoende en biedt daardoor te weinig steun. Je gewicht wordt niet goed verdeeld waardoor je de neiging krijgt om te ver naar voren op je zadel te zitten. Dit veroorzaakt vervolgens weer lichamelijke klachten. Allemaal ellende die je kunt voorkomen met dit speciale zadel!

Hoe werkt het precies?

Dankzij de samenstelling van dit zadel wordt er een drukverlagende depressie tot stand gebracht. Dit komt voornamelijk door het gebruik van comfortgel en ergofoam als vulling, dat zich volledig aan je zitvlak aanpast. Samen met de ergonomische vorm zorgt dit voor een optimaal zitcomfort. Het zadel is geschikt voor alle types fietsen, het maakt dus echt niets uit of dit een stadsfiets, tourfiets of een mountainbike betreft. Zadelpijn is vanaf nu verleden tijd!

Highlights & specificaties

  • Proline Touring Fietszadel
  • Met comfortgel en ergofoam; vormt zich volledig naar je lichaam
  • Ergonomisch ontwerp en samenstelling, vermindert zadelpijn
  • Universeel, geschikt voor iedere soort fiets
  • Zeer eenvoudig te monteren
  • Voor eindeloos lang fietsplezier zonder klachten
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details