Uitverkocht

Topkwaliteit Hygiënisch Gelaatsmasker | Beschermt je tegen de verspreiding van o.a. bacteriën

Niet leverbaar

Ben je op zoek naar een spatmasker ter bescherming van het gezicht? Deze faceshield biedt optimale bescherming tegen druppels en vocht dat wordt verspreid door niezen, hoesten of praten.

Ben je op zoek naar een spatmasker ter bescherming van het gezicht? Deze faceshield biedt optimale bescherming tegen druppels en vocht dat wordt verspreid door niezen, hoesten of praten. Het gehele gezicht wordt door het unieke 180° graden gelaatsmasker beschermt. Zo voel je je veilig, of het nu in het openbaar vervoer is, of op werk. Dankzij het gelaatsmasker kun je natuurlijk blijven ademen en creëer je geen onnodige irritatie aan én rondom de mond en ogen.

Geschikt voor ieder formaat hoofd

De verstelbare elastieke band zorgt ervoor dat het faceshield op ieder formaat hoofd kan worden gedragen. Bovendien is het faceshield masker erg licht. Hierdoor ervaar je geen hoofdpijn of zwaar gevoel tijdens het dragen en ervaar je bewegingsvrijheid ondanks het dragen van een faceshield.

Geproduceerd met topmateriaal

Dit hygiënische masker wordt geproduceerd met het beste materiaal: Plastech PET-vellen met een zeer hoog kwaliteitsniveau. Het is antibacterieel PET en geschikt voor contact met voedsel. Verder is het ook waterdicht en bestand tegen stof. 

Doorzichtig en niet gevoelig voor condens

De spatkap van dit gezichtsmasker is doorzichtig. Hierdoor is het zicht optimaal en kun je ieder beroep blijven uitoefenen zonder belemmerd te worden. De spatkap van dit gelaatsmasker beslaat bovendien niet of is niet gevoelig voor condens.

Ook geschikt voor brildragers

De vorm van het gezichtsscherm is eenvoudig aan te passen voor de juiste pasvorm. Dankzij de verstelbare hoofdband kan het scherm perfect afgesteld worden op de contouren van je hoofd en het eventueel dragen van een (veiligheids)bril. Het gezichtsscherm wordt gemonteerd geleverd en is direct in gebruik te nemen.

Aanrader: bestel er meteen wegwerp mondkapjes bij: de meest veilige combinatie!

Hoewel een gelaatsmasker op zich veel bescherming biedt, is het in combinatie met mondkapjes uiteraard nóg veiliger! In dat geval profiteer je namelijk van een dubbele beschermingslaag en kies je voor optimale veiligheid. Dat wordt met name aangeraden in gesloten publieke ruimtes, zoals werkkantoren, supermarkten, etc. Klik hier om ze te bestellen!

Specificaties

  • Afmetingen: 28cm breed x 19cm hoog
  • Materiaal: PET kunststof
  • Incl. verstelbare elastische band

Highlights & specificaties

  • Topkwaliteit Hygiënisch Gelaatsmasker | Beschermt je tegen de verspreiding van o.a. bacteriën 
  • Beschermt je tegen vocht en druppels die o.a. worden verspreid bij het niezen, hoesten of praten
  • Voorzien van een elastische, verstelbare band en daardoor geschikt voor ieder formaat hoofd
  • Biedt maximaal adem- en draagcomfort; voorkomt onnodige irritatie rond de ogen en mond
  • Gemaakt van duurzaam materiaal en uiteraard herbruikbaar
Toon details Verberg details