Energiezuinige LED Armatuur (120cm) incl. LED TL buis

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Deze extreem zuinige LED buizen met armatuur zijn perfect voor in de garage, schuur, zolder of kelder. Hiermee zorg je er gegarandeerd voor dat je energienota fors zal gaan dalen.

€ 59,99  € 19,99

TL buizen zijn niet bepaald de meest zuinige lichtbronnen. Althans, niet als je het over de reguliere TL buizen hebt. Met deze LED TL buizen wordt het besparen van geld en energie wel héél gemakkelijk. En de aanschafprijs is ook al zo voordelig bij Koopjedeal. Profiteer van deze praktische deal en kies meteen uit een volledig waterdichte balk of juist één die dat niet is, geheel naar eigen behoefte!

Vriendelijke oplossing voor TL licht

Deze LED buizen hebben een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin. Dat wil zeggen dat het zorgt voor een warm witlicht en een prettige sfeer in iedere ruimte. Na het omzetten van de verlichtingsschakelaar gaat de LED buis direct aan. Je hoeft dus niet te wachten totdat hij voluit begint te branden en knipperen is er ook zeker niet bij. Nieuwe verlichting kopen is op korte termijn ook niet nodig. Met zijn levensduur van 30.000 branduren kun je er voorlopig flink tegenaan. Het was je vast niet ontgaan, we hebben hier inderdaad te maken met een LED lamp. Dus ook wat betreft het verbruik is dit voor jou goed nieuws. De lamp is eco-vriendelijk en energiebesparend. Hiermee is het dus ook nog eens een energiezuinige investering.

Inclusief armatuur en keuze uit waterdicht of niet

Een voordeel van deze LED buizen is dat ze inclusief volledige armatuur worden geleverd. Je hoeft er in de garage, keuken of bedrijfspand helemaal niets voor aan te passen. Verder is het handig dat je kunt kiezen of je er één neemt die volledig waterdicht is, of dat dat niet nodig is. En dat ze met een dikke korting verkocht worden is natuurlijk ook erg prettig. Kies daarom vandaag de hoeveelheid naar wens en bespaar als een dolle!

Specificaties:

IP-20 armatuur met 1 LED-buis van 120cm
IP-20 dus kan gewoon aangeraakt worden, alleen voor gebruik binnen
2000 Lumen


IP-65 armatuur met 1 LED-buis van 120cm
IP-65 dus volledig stofvrij en geschikt voor buitengebruik
1800 Lumen

Highlights & specificaties

  • Energiezuinige LED TL buis incl. Armatuur
  • Lengte: 120 cm
  • Ideaal voor kantoren, bedrijfsruimtes, de zolder, schuur of garage
  • Inclusief armatuur, zeer eenvoudig en snel te installeren
  • Warm witlicht voor een prettige sfeer in iedere ruimte
  • Tot wel 30.000 branduren
  • Helderheid identiek aan ouderwetse TL balken
  • Bespaar op je energiekosten door LED technologie
Toon details Verberg details