Uitverkocht

Officiële The Voice of Holland (Kinder)dekbedovertrekken

Niet leverbaar

Deze dekbedovertreksets inclusief bijpassende kussensloop is voor iedere kinderkamer de finishing touch. De kids zullen zich hieronder heerlijk warm nestelen, op weg naar dromenland!

Een leuk dekbedovertrek maakt een kamer in 1 klap een stuk mooier en sfeervoller. Ook de kleintjes hechten er grote waarde aan dat hun kamer er leuk uit ziet. Met deze ontzettend leuke Voice of Holland dekbedovertrekken zullen de kids bijna zin krijgen om 's avonds naar bed te gaan. Ze zullen er in ieder geval heerlijk onder in slaap kunnen vallen!

Sla jullie slag!

Onze inkopers hebben weer een erg mooie deal gesloten, ze hebben het namelijk voor elkaar gekregen om een grote partij van deze originele Voice of Holland dekbedovertrekken te bemachtigen. Deze zijn dus officieel van het programma! Probeer die maar eens ergens anders te vinden voor dezelfde prijs - dat gaat dus echt niet lukken!

Optimaal slaapcomfort met een vrolijke twist

Je kunt het dekbedovertrek vandaag bestellen in 2 verschillende designs. Voor een complete lijst met soorten en foto's kun je onderaan deze pagina terecht. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen, wat een optimaal slaapcomfort garandeert. Deze dekbedovertreksets inclusief bijpassende kussensloop is voor iedere kinderkamer de finishing touch. De kids zullen zich hieronder heerlijk warm nestelen, op weg naar dromenland!

Optioneel met speakerkussen

Als the voice of holland en muziekliefhebber is dit een unieke kans om ook een officieel the voice of holland muziekkussen bij te bestellen. Het kussen is voorzien van 2 speakers en een verbindingssnoertje. Sluit je smartphone of MP3-speler aan op het kussen en luister naar je favoriete muziek! Geweldig voor in de auto, je kunt het kussen namelijk als nekkussentje gebruiken en tegelijkertijd genieten van je favoriete muziek. Ideaal!

Specificaties

-Materiaal: 100% katoen

-Afmetingen overtrek: 140 x 200

-Geleverd inclusief bijpassende kussensloop: (60 x 70 cm)

-Afmetingen speakerkussen: 28 x 30 cm

Dekbedovertrek Model 1:

Dekbedovertrek Model 2:

Highlights & specificaties

  • Slechts €9,95 ipv €39,95
  • Officiële The Voice of Holland (Kinder)dekbedovertrekken
  • Geeft iedere kinderkamer direct meer vrolijkheid
  • Geleverd inclusief bijpassende kussensloop
  • Gemaakt van 100% katoen - optimaal slaapcomfort
  • Vochtregulerend en strijkvrij
  • Optioneel met speaker pillow muziekkussen
  • Kinderen en the Voice - 2 handen op 1 buik!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details