Uitverkocht

TV Simulator - Een slimme LED lamp die een TV nabootst!

Niet leverbaar

Nee, het is natuurlijk niet een TV, maar een lamp met verschillende kleine LED's erin. Door telkens van kleur te wisselen geeft hij de indruk dat er een
TV aan staat in huis, en dus dat er iemand thuis is. Dat is dus een goede afschrikmeth...

De meeste van ons hebben een druk leven. We zijn niet meer de generatie die thuis altijd voor de buis zit, maar houden er juist van om de dingen buitenshuis op te zoeken. Dat weten inbrekers ook! Zorg dan ook dat je ze op een verkeerd spoor zet met deze nep TV!

Een goede afschrikker!

Nee, het is natuurlijk niet een TV, maar een lamp met verschillende kleine LED's erin. Door telkens van kleur te wisselen geeft hij de indruk dat er een TV aan staat in huis, en dus dat er iemand thuis is. Dat is dus een goede afschrikmethode!

Niet van een echte TV te onderscheiden

De lamp is uitgerust met verschillende kleuren en scenes, die samen dezelfde lichtveranderingen geven als TV. Er is goed over nagedacht, want de lamp simuleert ook vervagingen en on-screen bewegingen. Als je buitenshuis staat, heb je dus echt niet in de gaten dat het geen TV is!

Fake TV in de media!

De bewoners van ruim vijfhonderd woningen in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West krijgen van de gemeente zo'n nep-televisie in huis om inbrekers af te schrikken. De Fake TV's worden verstrekt in de buurt waar de afgelopen jaren de meeste inbraken van heel Nieuw-West plaatsvonden. De inzet van de apparaten maakt deel uit van het zogeheten Masterplan Woninginbraken, een samenwerking met bewoners, politie en woningcorporaties. Klik hier om naar het artikel te gaan op nu.nl

Ook in te stellen om tijdeljk aan te staan

Je kunt instellen of je hem continu aan wilt hebben staan of dat hij voor 4 of 8 uur aan moet gaan, wanneer het schemer wordt (het licht is minder dan 0.5lux). De TV simulator heeft een ingebouwde lichtsensor. En nee, het is niet zelf ook zo groot als een TV. Sterker nog, het is een zeer compact apparaat; zo groot als een koffiekop! De lamp is CE en RoHS gecertificeerd.

Specificaties

- Vermogen: 9V / DC

- Stroomverbruik: 2W

- LED kleuren: Wit, groen, rood, blauw

- Ingebouwde timer en lichtsensor

- Levensduur LED lamp: 50.000 uur

- Simuleert TV scenes en kleurveranderingen, zowel als vervagingen en on-screen bewegingen

- Snoerlengte: 1,1 meter

- Afmetingen: 85 x 75 x 57 mm

- Gewicht: 70g

Highlights & specificaties

  • Slechts €17,95 ipv €39,95
  • TV simulator
  • Kleine LED lampjes bootsen de lichtveranderingen van een TV na
  • Bevat diverse kleurveranderingen en scenes
  • Schrikt inbrekers af!
  • Met lichtsensor
  • Is voorzien van timer; stel zelf in wanneer de lamp aan/uit gaat
  • Zeer energiezuinig
  • Verzendkosten: €4,95
Toon details Verberg details