Uitverkocht

Telescopisch Uitschuifbare Waterbezem

Niet leverbaar

Vegen, sproeien en reinigen, hoog of laag; de telescopische waterbezem krijgt alles voor elkaar.

Krijg je die ongelijkmatige oprit niet helemaal goed schoon? Of kom je net niet goed bij dat dak van je camper of dat hoge slaapkamerraam? Deze telescopische waterbezem maakt al je lastige schoonmaakklusjes een stuk minder lastig. Dit veelzijdige schoonmaakwonder kost vandaag bij ons slechts €14,95. Pak die korting!

Geschikt voor de lastigste klusjes

De waterbezem bestaat uit 3 delen die je tot maximaal 150 cm uit kunt schuiven. In ongemakkelijke posities gaan staan is dus helemaal niet meer nodig, dat is wel zo veilig natuurlijk. Dankzij de robuuste borstelharen is het reinigen van ongelijkmatige oppervlakken en paden een fluitje van een cent. Maar ook de schoonmaakklusjes op hoogte zijn voor de waterbezem geen enkel probleem!

Altijd watertoevoer

De telescopische waterbezem kan eenvoudig op het waterleidingnet worden aangesloten. Dankzij de OGS-aansluiting kun je de steel gemakkelijk aansluiten op je aansluitstuk en tuinslang. Het water stroomt dan via de steel direct naar de borstel toe. Met de speciale spuitmond kun je dan zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderen, zelfs op tegels en stenen. En dat zonder emmers met water te hoeven halen.. In tal van opzichten is deze waterbezem een must-have voor al je schoonmaakklusjes. Vegen of reinigen, hoog of laag; de telescopische waterbezem krijgt het wel voor elkaar!

Specificaties

- Materiaal steel: Aluminium

- Slangconnector van 1/2''

- Bestaat uit 3 delen en is daardoor verstelbaar tot 150 cm

- Aan/uit knop

Highlights & specificaties

  • Telescopisch Uitschuifbare Waterbezem
  • Verstelbaar tot een hoogte van 150 cm
  • Eenvoudig watertoevoer via het waterleidingnet
  • Geschikt voor het meest lastige schoonmaakwerk
  • Geen elektriciteit nodig
  • Ook geschikt om de planten water te geven
  • Erg veilig en handig in gebruik
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details