Uitverkocht

2-PACK Magnetische Technosmart Smartphonehouder voor in de Auto

Niet leverbaar

Deze unieke houder klik je eenvoudig vast in het ventilatierooster van je auto waarna de krachtige magneet je smartphone muurvast op zijn plek houdt.

Waar leg je jouw smartphone als je in de auto stapt? Natuurlijk wil je bereikbaar blijven en veilig navigeren naar de plaats van bestemming. Deze unieke houder klik je eenvoudig vast in het ventilatierooster van je auto waarna de krachtige magneet je smartphone muurvast op zijn plek houdt. Dat is nog eens handig en nog belangrijker: super veilig! 

Makkelijk te bevestigen

Daar waar de zuignap nog wel eens loslaat en andere navigatiehouders permanent bevestigd moeten worden aan het dashboard, is dit systeem van alle gemakken en handigheden voorzien. De smartphonehouder kan heel simpel aan het ventilatierooster worden gehaakt zonder te hoeven boren, schroeven of plakken. Geen beschadiging aan je dashboard, geen zichtbelemmering, wel al het gemak van het handsfree kunnen bellen en/of navigeren naar de plek van bestemming. En dat allemaal handig op ooghoogte!

Eenvoudig, functioneel en super voordelig

Met deze houder blijft het zicht door jouw voorruit vrij en dat is wel zo prettig tijdens het rijden. En in tegenstelling tot bijvoorbeeld het zuignapsysteem is deze houder stevig bevestigd en hoef je je geen zorgen te maken dat jouw smartphone valt tijdens het rijden. De krachtige magneet doet zijn werk perfect. Het is dus niet alleen veilig voor jou tijdens het rijden, maar ook heel veilig voor je dure smartphone!

Highlights & specificaties

  • 2-Pack Magnetische Technosmart Smartphonehouder voor in de Auto
  • Eenvoudig te bevestigen aan het luchtrooster (plug & play zonder aanpassingen)
  • Zeer krachtige magneet; smartphone valt onmogelijk
  • Geschikt voor alle smartphones en perfect op ooghoogte
  • Altijd handsfree bereikbaar en veilig navigeren naar de plaats van bestemming
  • Geen zuignap; valt niet, geen zichtbelemmering en krast niet
  • Beschadigt de telefoon en het luchtrooster niet
  • 1 bestelling = 2 stuks
Toon details Verberg details