Uitverkocht

Design Tafelstekkerdoos met Overspanningsbeveiliging

Niet leverbaar

Een tafelstekkerdoos met overspanningsbeveiliging, met maar liefst 8 ingangen en een bescherming voor al je dure apparatuur

Kom je ergens stopcontacten tekort? Vandaag bieden wij een tafelstekkerdoos met overspanningsbeveiliger aan van het top merk Bellson. Deze stekkerdoos beschermt jou en al je apparatuur met een overspanningsbeveiliging. Niets is erger dan dat je apparaten uitvallen of defect raken wanneer er onweer is. Gelukkig is deze tafelstekkerdoos met overspanningsbeveiliger hierop de passende oplossing!

Ideaal voor al je stroomvretende apparaten

Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat alle stoppen doorslaan wanneer er onweer is. Tevens zijn de contacten voorzien van een kinderbeveiliging. Hierdoor is dit product ideaal voor gezinnen. Door middel van een hoofdschakelaar is het mogelijk om alle aangesloten apparatuur met één knop van de stroombron af te sluiten. Ideaal voor je computer, tv, of werkplaats aansluitingen!

Voorzien van vele veiligheidsopties

Met zijn moderne design en hoge afwerking is dit stekkerstation een lust voor het oog en de Bentley onder de contactdozen. Opgebouwd uit hoogwaardige materialen voldoet hij aan de hoogste eisen. Met de slimme schakelaar zet je de groep eenvoudig actief of non-actief. Uiteraard voorzien van veiligheidsopties als kinderbeveiliging. Daarnaast biedt de overspanning beveiliger maximale bescherming voor al je dure apparatuur. De slimme professional laat aansluitingen altijd via dit contactstation lopen en sluit uit dat piekspanningen kans krijgen om schade aan de apparatuur aan te richten. Door middel van de rode LED lampje, kunt u zien dat deze is beveiligt tegen spanningspieken!

Specificaties

-Afmetingen: 25 x 13,5 x 4cm (LxBxH)

-Gewicht: 0,6kg

-8 Voudig

-Randaarde

-Kleur: Zilver

-Kabellengte: 1.5M

-8V

-Maximaal 3500W

Highlights & specificaties

  • Slechts €19,95 ipv €59,95
  • Design Tafelstekkerdoos met Overspanningsbeveiliging
  • Met maar liefst 8 ingangen, nooit meer een tekort aan stopcontacten
  • Voorkom schade aan je dure apparatuur
  • Beschermt tegen stroomnetvervuiling
  • Met 1 knop volledig af te sluiten van de stroombron
  • Met kinderbeveiliging, ideaal voor gezinnen met kinderen
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details