Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Vloerreiniger Starterskit

Swiffer

Vloerreiniger Starterskit

Swiffer

Volgende werkdag verzonden!

Het is tijd om afscheid te nemen van alle stof, vuil en haar in jouw huis. Met deze Swiffer Vloerreiniger Starterskit ben je alles de baas!

Je bespaart €6,- -28%

20,99

14,99

In winkelmand

Informatie Vloerreiniger Starterskit

Huishoudelijke klusjes zijn vast je hobby niet. De vloer schoonmaken is vaak een tijdrovende bezigheid. Je kunt vast wel leukere dingen bedenken om te doen met je tijd. Maak het jezelf daarom zo gemakkelijk mogelijk met deze Swiffer Starterskit. De starterskit wordt compleet geleverd met 1 dweil, 8 droge dweildoekjes en 3 vochtige dweildoekjes. We zullen niet zeggen dat schoonmaken nu leuk wordt, maar het gaat in elk geval een stuk sneller en effectiever.

Handig in gebruik
De Swiffer Vloerreiniger is dé oplossing voor snel, gemakkelijk en efficiënt schoonmaken van grote oppervlakken. Deze starterskit bevat 3 vochtige en 8 droge doekjes die 3 keer meer vuil, stof en haar vangen en vasthouden dan gewone bezems. Hij kan ook worden gebruikt ter aanvulling van je stofzuiger, om het fijne overige stof op te vangen of als schoonmaakmiddel tussendoor, een truc om te voorkomen dat je te veel grondig schoonmaakt.

Hoe werkt de swiffer
Dankzij de dikte en het specifieke patroon van de stofdoekjes en hun antistatische werking vangt en houdt het doekje al het stof vast. Bovendien kan je met de 360° beweegbare kop van de Swiffer Vloerreiniger overal schoonmaken, zelfs op moeilijk bereikbare plekjes zoals onder de koelkast, het fornuis en de vaatwasser, onder bedden en banken en zelfs in hoeken en randen waar bezems en dweilen niet bij kunnen. Dat is toch geweldig? Je kan ook vochtige doekjes van Swiffer kopen die vuil en verontreiniging oplossen en het in de kern vangen en vasthouden. Klaar om te genieten van schoonmaken?

Inhoud:
1 dweil
8 droge dweildoekjes
3 vochtige dweildoekjes

Let op: Gebruik de Swiffer Vloerreiniger vochtige doekjes niet op onbehandeld, geolied of geboend parket, op onbehandelde natuursteen of tapijten.

Specificaties

Type Dweil
Merk Swiffer
Inhoud 1 dweil, 8 droge en 3 vochtige dweildoekjes
Schrijf een beoordeling


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

60-PACK Batterijen

59,99

12,99

16 of 32 Pack Opzetborstels

29,99

7,99

8-PACK of 16-PACK Gillette Scheermesjes

29,99

10,89

Maak een keuze