Uitverkocht

Suspensie Trainingsuitrusting

Niet leverbaar

Met deze uitrusting train je op een efficiënte manier een heleboel spiergroepen. En dat zonder naar de sportschool te hoeven gaan!

Dé revolutie op fitness gebied van de laatste jaren is ongetwijfeld de 'bodyweight training'. Trainen met je eigen lichaamsgewicht, het is uitdagend, voelt natuurlijk aan en je kunt het overal doen! Met de suspension trainer die we vandaag in de aanbieding hebben kun je eindeloos variëren en werken aan een gezond en fit lichaam!

Vanuit huis al je oefeningen doen

Meer en meer mensen kiezen ervoor om die drukke, warme sportschool links te laten liggen en terug te gaan naar de basis. En dat is niet voor niets! Met deze uitrusting train je op een efficiënte manier een heleboel spiergroepen. Bij oefeningen als push-ups en pull-ups met deze uitrusting komen diverse spiergroepen aan bod, veel meer dan bij beperkte bewegingen op machines. Vooral de corespieren, in je borst en in het centrum van je torso worden bij vrijwel elke oefening aangesproken!

Erg eenvoudig op meerdere plekken op te hangen

Het leuke van het trainen met de touwen is dat je het overal kunt doen. In de tuin, in het park, of gewoon lekker in je slaapkamer. Het ophangen van de suspension trainer is zeer eenvoudig. Je bevestigt hem tussen je deur, tussen het kozijn, aan het plafond, aan de muur of aan een stang. Als je liever buiten aan het sporten bent kun je hem zelfs aan een stevige boomtak hangen!

Train enorm veel verschillende spiergroepen

Doordat je op deze manier van trainen ontzettend veel oefeningen kunt bedenken, zijn er ook een heleboel verschillende spiergroepen die je ermee kunt trainen. Onder andere je borst, armen, buik, rug en benen zullen er flink op vooruit gaan. En dan hebben we het nog niet eens over de vetverbranding gehad.. al met al biedt dit systeem te veel voordelen om op te noemen. Met deze trainingsuitrusting in huis, maak je de sportschool geheel overbodig!

Highlights & specificaties

  • Slechts €29,95 ipv €149,95
  • Suspension Trainingsuitrusting
  • Train ontzettend veel verschillende spiergroepen
  • Versterk je spieren en verbrand vet
  • Trainen op basis van je eigen lichaamsgewicht - zeer effectief!
  • Zeer eenvoudig op meerdere plekken op te hangen
  • Geschikt voor beginners en gevorderden
  • Tip: op youTube en google staan ontzettend veel verschillende trainings-oefeningen
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details