Uitverkocht

Elektrische Super Smoker Sigaret - Set van 2 stuks

Niet leverbaar

De Super Smoker is een geweldig alternatief voor de traditionele sigaretten. Het is niet alleen een stuk goedkoper dan roken; het is ook véél gezonder!

Is een van je goede voornemens om te gaan stoppen met roken? Dan is deze deal iets voor jou! De Super Smoker is een geweldig alternatief voor de traditionele sigaretten. Het is niet alleen een stuk goedkoper dan roken; het is ook véél gezonder. Voor je gevoel rook je een sigaret, er komt daadwerkelijk rook uit en het smaakt hetzelfde. Het is dus is dus perfect om van je verslaving af te komen!

Alleen maar voordelen

Met de elektronische sigaret mag je overal roken. Da's handig! Hoef je als het slecht weer is niet naar buiten toe om een sigaret op te steken om te ontspannen. Het bevat geen schadelijke en kankerverwekkende stoffen zoals teer. Het brengt geen schade toe aan tanden en produceert geen gele vingers. Bovendien zal je nooit meer last hebben van nare luchtjes in huis of kantoor, en zal je kleding niet meer stinken!

Kies voor je gezondheid

Laten we duidelijk zijn; in een sigaret zitten ontzettend veel schadelijke stoffen waarvan we bij sommige niet eens weten wat het met je doet. Van de Super Smoker weten we precies wat het met je doet. De Super Smoker bevat geen schadelijke en ongezonde stoffen. Kritiek op dergelijke elektronische sigaretten is dus geheel ongegrond is en dit komt voornamelijk door de tabakslobby. Zij verdienen namelijk bakken met geld aan die ongezonde (echte) sigaretten. Kies voor je gezondheid, kies om te stoppen met roken. De Super Smoker helpt je daarbij een handje!

Kies zelf je soort navullingen

Om de deal helemaal compleet te maken kun je vandaag kiezen tussen 5 verschillende soorten smaken cartridges.

-Menthol (bevat 2.4 mg nicotine)

-Light (bevat 1.8 mg nicotine)

-Normal (bevat 2.4 mg nicotine)

-Energy (bevat helemaal geen nicotine)

-Zero (bevat helemaal geen nicotine)

Zoals je ziet bevatten sommige cartridges een zeer kleine hoeveelheid echte nicotine zodat het iets gemakkelijker is om echt te stoppen met roken. Je bouwt de hoeveelheid nicotine die je lichaam binnen krijgt eigenlijk af. De cartridges zijn voorzien van een papieren filter om het echte rook gevoel te geven. 1 navulling is genoeg voor 250 puffs. Een pakje bevat 24 stuks, dat komt dus neer op maar liefst 6000 puffs. De super smoker is oplaadbaar dankzij de bijgeleverde USB-lader en de navullingen zijn overal verkrijgbaar. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om vandaag een voorraadje in de slaan. Voor €4,95 ga je 24 van deze navullingen namelijk niet vinden in de winkel!

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €9,95 ipv €49,95
  • Elektrische Super Smoker Sigaret - Set van 2 stuks
  • Smaakt als een echte sigaret, maar bevat geen schadelijke stoffen als teer
  • Veiliger, goedkoper én gezonder
  • Er komt echte rook uit en je hebt het echte rookgevoel
  • Optioneel met 24-pack navullingen, verschillende keuzes denkbaar
  • Navullingen zijn overal verkrijgbaar als ze op zijn
  • 1 pakje navullingen is goed voor zo'n 6000 trekjes/puffs
  • Oplaadbaar middels de bijgeleverde USB-lader
  • Verzendkosten: slechts €2,95. Bij meerdere stuks slechts €4,95.
Toon details Verberg details