Uitverkocht

Studentenboxsprings - Ontzettend comfortabele boxsprings met extra opbergruimte!

Niet leverbaar

Comfortabele boxsprings voor studenten die extra opbergruimte bieden.

Scroll naar beneden voor meer foto's

Heb jij je studentenkamer al gevonden? Als dit het geval is dan zul je ook je inboedel moeten gaan scoren, en dat is nog lang niet zo gemakkelijk. Als student heb je het nou eenmaal niet zo breed en bovendien heb je vaak niet al te veel ruimte tot je beschikking in je beperkte studentenkamertje. Gelukkig hebben wij nu de ideale oplossing voor je; een boxspring die ook nog eens is voorzien van extra opbergruimte! Vandaag kun je heel veel korting pakken, want we bieden ze al aan vanaf €299 ipv €999. Zo hou je een hoop geld over voor je andere aankopen!

Een hoop extra opbergruimte

In tegenstelling tot de reguliere boxsprings zijn deze boxen gemaakt met een ingebouwde opslagruimte. Ze vormen hiermee de ideale oplossing voor de wat kleinere slaapkamers en studentenkamers. Dankzij de 2 gasveren komt de klep gemakkelijk omhoog (zelfs met matras erop!) waardoor de opslagruimte heel eenvoudig bereikt wordt. Hierin kun je vervolgens lekker veel spullen kwijt. Ook handig voor als je ouders een keertje langs komen..

Optimale kwaliteit en uitstraling

De opbergruimte is natuurlijk niet het enige voordeel aan deze boxsprings. Het is natuurlijk ook gewoon een heel mooi en comfortabel bed! De boxsprings hebben een stalen frame zodat het draagvermogen en de stabiliteit optimaal zijn. De boxsprings zijn voorzien van een mooi polyether SG25 matras met 18 cm comforthoogte. De luxe matrashoes is doorgestikt en heeft 4 ritsen zodat de hoes eenvoudig afneembaar en ook wasbaar is. De zij- en bovenkanten zijn gemaakt van het duurzame MDF (medium density fibreboard) die rondom prachtig afgewerkt zijn met luxueuze zwarte stof. Om het plaatje helemaal af te maken geven de zilverkleurige poten het geheel een erg moderne uitstraling die past in iedere studentenkamer of slaapkamer!

Zeer compleet bij je thuis afgeleverd

De gehele boxspring en toebehoren zullen keurig bij je thuis worden afgeleverd. De leverancier zal een leveringsafspraak met je maken zodat je van te voren weet wanneer je hem thuis kunt gaan ontvangen. Wel zo handig! Met deze boxspring kun je er als student helemaal tegenaan. Dus wil je na een lange dag studeren (of misschien een lange nacht feesten) lekker neerploffen in bed, dan zit je met deze deal helemaal goed!

Je kunt kiezen uit 4 verschillende maten:

-0.90 x 2.00 meter (1 box, 1 matras): €299 i.p.v. €999

-1.20 x 2.00 meter (1 box, 1 matras): €399 i.p.v. €1699

-1.40 x 2.00 meter (2 boxen en 2 matrassen van 0.70 x 2.00): €499 i.p.v. €1799

-1.60 x 2.00 meter (2 boxen en 2 matrassen van 0.80 x 2.00): €499 i.p.v. €1999

Alle boxsprings worden geleverd inclusief matras(sen).

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €299 ipv €999
  • Studentenboxsprings
  • Beschikbaar in 4 verschillende maten
  • Gemakkelijk open te klappen voor extra opbergruimte
  • Optimale kwaliteit en ligcomfort
  • Fraaie afwerking en zeer luxe uitstraling
  • Natuurlijk ook zeer geschikt voor reguliere slaapkamers en/of logeerkamers!
  • 5 jaar garantie
  • Handig: er wordt van tevoren contact met je opgenomen om een afleverdatum af te spreken
  • GRATIS verzending!!
Toon details Verberg details