Uitverkocht

Handige Stoomreiniger met FLINKE korting

Niet leverbaar

Met deze zeer krachtige en handige stoomreiniger is schoonmaken een stuk makkelijker, sneller en grondiger dan ooit tevoren!

Met deze zeer krachtige en handige stoomreiniger is schoonmaken een stuk makkelijker, sneller en grondiger dan ooit tevoren! Schimmels, huisstofmijt, bacteriën en viezigheid hebben geen schijn van kans meer! Nooit meer stoeien met een mop, emmers sop of een vloer die maar niet droogt. Dat is allemaal verleden tijd! Al het vuil wordt met deze stoomreiniger grondig en eenvoudig verwijderd. Profiteer alleen vandaag van maar liefst €70,- korting!

Stoom; het allerbeste schoonmaakmiddel

Het is algemeen bekend dat stoom het allerbeste schoonmaakmiddel is. Er bestaan niet voor niets stomerijen die je kleding zonder chemische rotzooi superschoon krijgen. Hete stoom zorgt ervoor dat zelf het hardnekkigste vuil verdwijnt. Het water in het reservoir wordt in korte tijd verhit tot 100 graden waarna u met stoom uw vloeren, ramen, WC, badkamertegels etc. kunt reinigen en desinfecteren. Door de hete stoom hoeft u geen dure schoonmaakmiddelen meer te komen om hygiënisch resultaat te bereiken!Wat ook mooi is; de vloer blijft droog achter!

Weekt zelfs hardnekkige vlekken los

Deze handzame stoomreiniger werkt met continue, hete, krachtige stoom. De stoom dringt door tot in de poriën van de vloer. Het weekt zo zelfs de meest hardnekkige vlekken los, waarna de microvezelpad het vuil verwijdert en tegelijkertijd je vloer droogt. Na gebruik kun je de microvezelpad eenvoudig wassen in de wasmachine. Er worden er standaard 2 meegeleverd, wel zo handig! Mocht je ze ooit willen vervangen dan is dat geen enkel probleem, de doekjes worden namelijk gewoon in de winkels verkocht (universeel).

Je kunt de stoomreiniger gebruiken voor tegels, parket, keramiek, tapijt, laminaat, tegelvloer en ga zo maar door! Door de speciaal ontworpen kop kun je zelfs de allermoeilijkste hoeken bereiken.

Optioneel: Set van 3 Koraaldoeken

Heb jij vaak last van zeer hardnekkige vlekken op je vloer? Dan kun je ook 3 koraaldoeken erbij bestellen! Deze doeken neem meer vuil op waardoor je zelfs het meest hardnekkige vuil met groot gemak verwijdert. De doeken zijn uitwasbaar en dus meerdere keren te gebruiken. Normaal kosten ze €24,95 voor 3 stuks, maar vandaag bij ons slechts €9,95!

Specificaties

Vermogen/Verbruik: 1500 Watt

Inhoud waterreservoir: 350 ml.

Stoomdruk: 1 bar

Voltage: 220-240 Volt, 50Hz

Start snel op

Ook geschikt om te vullen met schoonmaakmiddel

Lengte snoer: 5 meter

Wat ontvang je?

-Stroomreiniger

-Tapijtroller

-Maatbeker

-2 microvezel doeken (kunnen in de wasmachine)

Highlights & specificaties

 • Slechts €39,95 ipv €109,95
 • Handige Stoomreiniger met FLINKE korting
 • Geschikt voor alle vloeren, tapijt, tegels, laminaat, parket, etc.
 • Makkelijk schoonmaken zonder chemische middelen
 • Doodt schimmels, bacteriën en huisstofmijt!
 • Optioneel met 3 extra koraaldoeken
 • Licht van gewicht dus makkelijk manoeuvreerbaar
 • Weekt de meest hardnekkige vlekken los
 • Niet tevreden? Geld terug!
 • Garantie: 2 jaar
 • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details