Uitverkocht

Stoere XXL Yucca Kamerpalmbomen

Niet leverbaar

Deze kamerpalmen hebben bij aankomst al meteen een zeer zware onderstam en zijn daarmee de perfecte aankleding voor elke ruimte.

Het buitenseizoen loopt alweer tegen zijn einde, dus we gaan het ook in huis weer extra sfeervol maken. Daarvoor heb je vandaag een uitgelezen mogelijkheid, want deze prachtige yucca kamerpalmen staan prachtig in ieder interieur.

Staat prachtig in ieder interieur

De kamerpalmen worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment al een hoogte van maar liefst 70-80 cm. De plant die je ontvangt heeft bij aankomst al meteen een zeer zware onderstam en is daarmee de perfecte aankleding voor elke ruimte. De Yucca is een zeer makkelijke palm in onderhoud. De plant houdt niet van veel water, eens in de twee weken water geven is ruim voldoende. Een donkere plek in huis is voor deze palm ook geen probleem.

Yucca Elephantipes (olifantspoot)

De Yucca Elephantipes is een echte kamerpalm en vindt zijn oorsprong in Midden-Amerika. Hier wordt deze palmsoort veelvuldig gekweekt in grotere kwekerijen diep in de regenwouden. De naam Elephantipes krijgt de Yucca door zijn zware onderstam die doet denken aan olifantpoten. Het blad van de Yucca Elephantipes is dik en vlezig met een scherpe, fijngekartelde rand. De Yucca Elephantipes is de enige palmsoort die door ons gekweekt wordt. Het ‘hout’ wordt direct uit Costa-Rica geïmporteerd en in onze warme kas opgekweekt tot volwaardige palmen. De houten stammen zullen in de loop van de tijd weinig tot niet groeien en dit komt door de donkere wax die bovenop de stammen wordt gesmeerd. In Midden-Amerika worden deze palmen voornamelijk gebruikt als brede omheining rond koffieplantages. Tevens zorgen ze voor schaduw voor de koffieplanten. De takken van deze enorme palmen worden afgezaagd, behandeld en daarna verscheept naar o.a. Nederland.

Oplopende korting

Kies als extra optie voor een stijlvolle antracietkleurige sierpot zodat het geheel in één keer klaar is. Deze sierpot heeft een doorsnee van 24cm en is gemaakt van kunststof. Hij is hierdoor kleurvast en raakt niet gemakkelijk beschadigd. Als je kiest voor een set van 2 stuks kun je ook nog eens een extra korting tegemoet zien!

- XXL Yucca Kamerpalmboom - vandaag slechts €24,99 ipv €59,99

- 2 stuks XXL Yucca Kamerpalmbomen - vandaag slechts €44,99 ipv €119,99

- XXL Yucca Kamerpalmboom incl. sierpot - vandaag slechts €29,99 ipv €69,99

- 2 stuks XXL Yucca Kamerpalmbomen incl. sierpotten - vandaag slechts €54,99 ipv €139,99

Highlights & specificaties

 • Stoere XXL Yucca Kamerpalmbomen
 • Oersterke planten met een robuuste stam in de vorm van een olifantenpoot
 • Verliest geen bladeren, blijft het hele jaar groen
 • Zeer eenvoudig in het onderhoud (groeit langzaam, weinig water nodig, vereist geen speciale standplaats)
 • Hoogte bij levering van maar liefst 70-80 cm
 • Prachtige eye-catchers in ieder soort interieur
 • Tip: ga voor 2 stuks en ontvang oplopende korting
 • Optioneel verkrijgbaar: luxe sierpotten met extra korting
 • Levering op de Waddeneilanden of bij afhaalpunten is helaas niet mogelijk.
 • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten.
 • Verzendkosten: €5,95 (Let op: GRATIS verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details