Uitverkocht

Starlyf Fur Free Pluizenborstel | Incl. GRATIS pocketversie!

Niet leverbaar

Iedereen die een hond of kat heeft, heeft last van hondenharen en kattenharen op kleding, meubels of in de auto. Deze kunnen verwijderd worden met een kledingroller, kleefroller of stofzuiger.

"Starlyf Fur Free Pluizenborstel | Incl. GRATIS pocketversie!

Iedereen die een hond of kat heeft, heeft last van hondenharen en kattenharen op kleding, meubels of in de auto. Deze kunnen verwijderd worden met een kledingroller, kleefroller of stofzuiger. Met de Fur Free verwijdert u snel en eenvoudig alle haren van uw kleding, bankstel en bekleding in de auto. Deze pluizenborstel is ook erg handig voor het verwijderen van pluizen en vezels op nette pakken, gordijnen en beddengoed.

Hoe werkt Fur Free pluizenborstel?
De dubbelzijdige borstel heeft duizenden microborsteltjes aan beide zijden die werken als een magneet die elke haar, pluis of stofdeeltje oppakt. Na gebruik plaatst u de Fur Free terug in de houder. In deze houder bevinden zich microborsteltjes die de pluizen en haren verwijderen van de borstel waarna dit verzameld worden in het opvangbakje aan de onderkant. Het opvangbakje kan hierna geleegd worden.
Fur Free borstel voor alle stoffen
Gebruik deze pluizenborstel niet alleen op uw kleding of meubels, maar maak ook snel de mand van uw huisdier, kussens, dekens, lakens en gordijnen vrij van haren en stof.
Inclusief mini Fur Free voor op reis en onderweg
Bij het bestellen van de Fur Free pluizenborstel ontvangt u dezelfde borstel in klein formaat. Ideaal voor in de auto en op (zaken-)reis!"

Highlights & specificaties

  • Beschadigd kleding of stof niet 
  • Werkt als een magneet
  • Incl. GRATIS Starlyf Fur Free pocketversie 
  • Uniek zelfreinigend systeem 
  • Dubbelzijdig ontwerp
Toon details Verberg details