Katoenen Jersey Split-Topper Hoeslakens

Niet leverbaar

Dit katoenen split-topper hoeslaken is gemaakt van 100% dichtgeweven percal katoen. Het hoeslaken waarborgt comfort, sterkte, duurzaamheid en absorptie.

Een verstelbaar bed is ideaal voor mensen met verschillende slaap- en zitvoorkeuren. Maar hoe zit het met het hoeslaken als je een boxspring of verstelbaar bed met topper hebt? Dan heb je een split-topper hoeslaken nodig! Een split-topper hoeslaken is een hoeslaken dat speciaal gemaakt is voor bedden met een topper matras, een matras waarbij het hoofdeinde verstelbaar is. Aan de bovenkant is het voorzien van een inkeping. Deze hoeslakens zijn zo gemaakt dat de hoeslakens perfect om de matrassen heen passen; ideaal!

Gemaakt van percal katoen

Iedereen kent de unieke eigenschappen van katoen. Dit katoenen split-topper hoeslaken is dan ook gemaakt van 100% dichtgeweven percal katoen. Het hoeslaken waarborgt comfort, sterkte, duurzaamheid en absorptie. Bovendien is de stof anti-allergisch en dus vanzelfsprekend uitermate geschikt voor goede hoeslakens. De hoeslakens zijn rekbaar zodat ze gemakkelijk om het matras te plaatsen zijn.

Vele kleuren en maten

Iedere boxspring en slaapkamer is anders. Vandaar dat we aan alles hebben gedacht en deze split topper hoeslakens in verschillende kleuren en maten aanbieden.

Kleuren: Wit, crème, antraciet, taupe en grijs.

Maten: 140*200, 160*200, 160*210, 160*220, 180*200, 180*210 en 180*220

Als jouw gewenste maat/kleurcombinatie niet meer in het keuzemenu staat, is deze helaas uitverkocht

Wasadvies

Wij adviseren om het splittopper hoeslaken eerst te wassen voor gebruik. De producent heeft namelijk rekening gehouden met dat katoen de eerste wasbeurt krimpt. Het split topper hoeslaken is dus bewust ruimer geproduceerd.

Highlights & specificaties

  • Split Topper Hoeslakens
  • Speciaal ontwikkeld voor boxspringmatrassen
  • Van uitstekende kwaliteit percal katoen
  • Rekbaar - gemakkelijk om het matras te plaatsen
  • Heerlijk zacht en anti-allergeen
  • Beschikbaar in alle gangbare maten en verschillende kleuren
  • Als jouw gewenste maat/kleurcombinatie niet meer in het keuzemenu staat, is deze helaas uitverkocht
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: GRATIS verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details