Uitverkocht

2-Pack Jersey Split Topper Hoeslakens

Niet leverbaar

Dit katoenen split topper hoeslaken is gemaakt van 100% dicht geweven katoen. De kwaliteit waarborgt sterkte, duurzaamheid en absorptie.

Ook vandaag hebben wij weer een echte droomaanbieding: een katoenen split topper hoeslaken, speciaal ontworpen voor boxspring matrassen. Een split topper hoeslaken is een hoeslaken dat speciaal gemaakt is voor bedden met een topper matras, een matras waarbij het hoofdeinde verstelbaar is. Aan de bovenkant is het voorzien van een inkeping. Deze hoeslakens zijn zo gemaakt dat de hoeslakens perfect om de matrassen heen passen; ideaal!

Jersey katoen; alleen maar voordelen

Iedereen kent de unieke eigenschappen van katoen. Dit katoenen split topper hoeslaken is dan ook gemaakt van 100% dicht geweven katoen. De kwaliteit waarborgt sterkte, duurzaamheid en absorptie. Bovendien is de stof anti-allergisch en dus vanzelfsprekend uitermate geschikt voor goede hoeslakens. Daarnaast zijn ze ook nog eens jersey geweven, deze brei-weeftechniek geeft het katoen elastische rekbaarheid zodat ze gemakkelijk om je matras heen gaan.

Kleuren en maten

Iedere boxspring en slaapkamer is anders. Vandaar dat we aan alles hebben gedacht en deze split topper hoeslakens in verschillende kleuren en maten aanbieden.

Kleuren: Antraciet, creme, grijs, taupe, wit of zwart

Maten: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 160 x 200/220 cm, 180 x 200/220 cm en 200 x 200/220 cm

Wasadvies

Wij adviseren om het splittopper hoeslaken eerst te wassen voor gebruik. De producent heeft namelijk rekening gehouden met dat katoen de eerste wasbeurt krimpt. Het split topper hoeslaken is dus bewust ruimer geproduceerd.

Highlights & specificaties

  • 2-pack Jersey Split Topper Hoeslakens
  • 1 bestelling = 2 stuks
  • Speciaal ontwikkeld voor boxspringmatrassen
  • Jersey geweven voor een perfecte elastische rekbaarheid
  • Van uitstekende kwaliteit katoen
  • Heerlijk zacht en anti-allergeen
  • Beschikbaar in alle gangbare maten en verschillende kleuren
  • Als de gewenste maat/kleurcombinatie niet meer in het keuzemenu staat, is deze helaas uitverkocht
Toon details Verberg details