Molton Hoeslakens van Hoogwaardig Opgeruwd Katoen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Deze molton stretch hoeslakens zorgen ervoor dat het lichaamsvocht niet meer kan doordringen naar het matras zodat deze in perfecte staat blijft.

€ 39,99  € 9,99

De één heeft er wat meer last van dan de ander, maar over het algemeen verliezen we 's nachts allemaal lichaamsvocht. Dat zweet trekt natuurlijk allemaal in het beddengoed, en ook in het matras. Dat willen we natuurlijk liever niet hebben, en daar is gelukkig iets op verzonnen. Deze molton stretch hoeslakens zorgen ervoor dat het lichaamsvocht niet meer kan doordringen naar het matras zodat deze in perfecte staat blijft!

Het nut van een Molton hoeslaken

Door een molton hoeslaken wordt je matras beschermd tegen zowel slijtage als verontreiniging. Er komen minder zouten en vocht terecht in het matras, waardoor vlekken in de tijk en extra slijtage voorkomen worden. Daardoor wordt de levensduur van je matras aanmerkelijk verlengd. Bovendien voelt het matras minder klam aan en het zachte, volumineuze weefsel zorgt voor een verhoogd slaapcomfort!

Het perfecte materiaal

De hoeslakens zijn niet van geweven stof, maar gebreid. Hierdoor is het hoeslaken rekbaar en een stuk flexibeler dan 100% katoenen (molton)hoeslakens. De molton hoeslakens zijn geschikt voor matrassen t/m 30 cm hoogte. Dit laken bestaat uit 80% hoogwaardig katoen en 20% polyester. Deze combinatie noemt men ook wel opgeruwd katoen. Opgeruwd katoen heeft unieke eigenschappen betreffende de sterkte, duurzaamheid en absorptie waardoor het tot in einde der jaren geschikt blijft voor om jouw matras!

Highlights & specificaties

  • Molton Stretch Hoeslakens
  • Verkrijgbaar in alle reguliere maten
  • Opgeruwd katoen; enorm duurzaam, absorberend en licht verkoelend
  • Voorkomt vlekken en slijtage van het matras
  • Anti-huisstofmijt
  • Voor optimaal slaapcomfort
  • Geschikt voor alle matrassen t/m 30 cm hoogte
Toon details Verberg details