Uitverkocht

Aloë Vera Hoofdkussen Sleeptime

Niet leverbaar

De beddengoedspecialist Sleeptime heeft bij het ontwerpen van dit Sleeptime Aloë Vera Touch kussen niet alleen gedacht aan een goede nachtrust, maar ook aan je huid.

Ben jij ook constant op zoek naar het lekkerste hoofdkussen om op te slapen? De ene keer zijn ze weer te hoog, dan weer te hard.. een geschikt hoofdkussen vinden is lang niet altijd eenvoudig. Gelukkig hebben wij vandaag daarom deze speciale Aloë Vera hoofdkussens in de aanbieding. Hierop zul je ongetwijfeld heerlijk wegdromen, iedere nacht opnieuw!

Behandeld met echte Aloë Vera

De beddengoedspecialist Sleeptime heeft bij het ontwerpen van dit Sleeptime Aloë Vera Touch kussen niet alleen gedacht aan een goede nachtrust, maar ook aan je huid. Dit kussen is behandeld met een speciale Aloë Vera-touchlaag. Hierdoor draagt het niet alleen bij aan een goede nachtrust, maar ook aan je huid. Je wordt niet alleen goed uitgerust wakker, maar je voelt je gedurende de dag ook veel beter omdat je huid een echte wellness behandeling krijgt. En dat terwijl je slaapt!

Holle vezelvulling

Dit hoofdkussen is gevuld met hoogwaardige holle vezels. Dit zijn vezels die zijn geproduceerd naar de nieuwste inzichten op het gebied van textielonderzoek en slaapcomfort. Belangrijkste kenmerk van deze vezels is dat het zorgt voor een blijvende zachtheid en veerkrachtigheid. Dit in combinatie met zijn synthetische eigenschappen (anti-allergisch en een uitstekende vochtregulatie) maakt dit tot een kussen waar je nog eindeloos lang plezier van zult hebben!

Specificaties

- Materiaal: 100% Microvezel Aloë Vera Touch

- Vulling: 100% Polyester Holle Vezel

- Afmeting: 60 x 70 cm

- Aloë Vera Touch

- 5-sterrenkwaliteit

- Attentie: op het etiket en de sjerp staat dat er een rits in het kussen zit, helaas is dit niet het geval. Het gaat om een printfout.

Highlights & specificaties

  • Sleeptime Aloë Vera Touch Hoofdkussen
  • Geproduceerd naar de laatste uitvindingen op textielgebied
  • Behandeld met aloë vera touch-laag; perfect voor je huid
  • Optimaal slaapcomfort voor alle slaaphoudingen
  • Anti-allergisch en een uitstekende vochtregulatie
  • Voorkomt lichamelijke klachten
  • Voor eindeloos lang slaapgenot
Toon details Verberg details