Antibacterieel Dekbedovertrek Oakland (Zwart) | Voor een goede hygiëne, ook in bed!

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Deze strakke dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardig antibacterieel microvezel; deze stof is 100% anti-allergisch is anti-huisstofmijt en daarmee geschikt voor iedereen.

€ 69,99  € 19,99

Een leuk dekbedovertrek maakt je kamer in een klap een stuk gezelliger én chiquer. En dat is zeker niet onbelangrijk, want wij brengen maar liefst 1/3 deel van ons leven slapend door. Dan kunnen we dat natuurlijk maar het beste zo aangenaam mogelijk maken. Het dekbedovertrek dat wij vandaag aanbieden: Oakland - in de kleur zwart - is niet alleen een lust voor het oog, maar nog ook nog eens antibacterieel. Hier zul je iedere nacht opnieuw heerlijk onder in slaap kunnen vallen!

Hoogwaardig antibacterieel microvezel voor een goede hygiëne

Deze strakke dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardig antibacterieel microvezel; deze stof is 100% anti-allergisch is anti-huisstofmijt en daarmee geschikt voor iedereen. Verder is microvezel enige synthetische stof die ademt en vochtregulerend is! Hierdoor is het dekbed ontzettend zacht en heeft het een zacht glanseffect meegekregen. Maar ook niet geheel onbelangrijk, dit maakt het ontzettend sterk en duurzaam zodat je nog oneindig lang van het dekbedovertrek kunt genieten!

Betaalbare luxe: compleet geleverd

Het beddengoed wordt geleverd als complete set, inclusief kussenslopen. Bij het 1-persoons dekbedovertrek zit 1 kussensloop, bij de 2-persoons en lits-jumeaux zijn dat er 2. De dekbedovertrekken zijn bovendien van strijkvrij materiaal gemaakt. Vandaag bij Koopjedeal maken we pure luxe zoals je dat normaal gesproken alleen in 5-sterren hotels krijgt voor iedereen betaalbaar. Profiteer van deze prachtige deal!

Maten

1-persoons (140 x 220 + 1 kussensloop)
2-persoons (200 x 220 + 2 kussenslopen)
Lits-jumeaux (240 x 220 + 2 kussenslopen)

Highlights & specificaties

  • Geeft je slaapkamer een enorme sfeer-boost
  • Antibacterieel; voor een optimale hygiëne in de slaapkamer
  • Geleverd inclusief bijpassende kussenslopen
  • Optimale kleurvastigheid
  • Evenaar de luxe die je krijgt in 5-sterren hotels
Toon details Verberg details