Uitverkocht

Prachtige Solar LED Lichtbollen - Geeft iedere tuin direct een stuk meer uitstraling!

Niet leverbaar

Je kunt nog zulke mooie bloemen en planten in de tuin hebben staan, maar een tuin is pas écht compleet als je er ook fraaie (sfeer)verlichting in hebt staan. Dat kun je aan deze fraaie solar LED lichtbollen zeker wel overlaten!

Je kunt nog zulke mooie bloemen en planten in de tuin hebben staan, maar een tuin is pas écht compleet als je er ook fraaie (sfeer)verlichting in hebt staan. Dat kun je aan deze fraaie solar LED lichtbollen zeker wel overlaten. Ze geven een mooie decoratieve verlichting aan je oprit, tuinpad, patio of bloemenperkje. Voor slechts €14,95 kun je zo'n sieraad voor je tuin vandaag bij ons bestellen - profiteer!

Werkt op zonne-energie - geen kabels nodig!

Zodra de zon onder gaat zullen de lampen automatisch aan springen. De batterij slaat overdag namelijk ieder beetje zonne-energie op, dit doen ze zelfs als de zon amper schijnt! Als je niet wilt dat de lampen aan gaan dan kun je ze natuurlijk ook gewoon handmatig weer uitschakelen met de aan/uit schakelaar. De hoogwaardige LED technologie zorgt voor een prachtig licht dat de donkere plaatsen in je tuin van een prachtig stukje verlichting zal voorzien!

Een lust voor het oog

De bol is gemaakt van matglas en dat geeft hem het effect van een soort maanverlichting, prachtig! De lampen zijn eenvoudig in de grond te steken dankzij de meegeleverde grondpen. Je kunt zo zelf een perfect plekje uitkiezen voor de lichtbol(len). Bovendien is dit product niet alleen nuttig voor het oog, er is ook nog eens een veel kleinere kans dat er bij je wordt ingebroken. Inbrekers gaan het liefst zo onopvallend mogelijk te werk. Bij jou zal voortaan automatisch een lampje branden als iemand bij de tuin staat. Hoewel een inbreker over weinig hersencellen beschikt zal deze toch zeker zijn biezen pakken!

Specificaties

-Laadt op d.m.v. zonne-energie

-Iedere bol bevat 4 LED-lampen

-Met ON/OFF schakelaar aan de binnenzijde

-Hoogte inclusief grondpen: 43cm

-Diameter bol: 20cm

-Inclusief batterij AAA

Highlights & specificaties

  • Slechts €14,95 ipv €49,95
  • Prachtige Solar LED Lichtbollen
  • Prachtige sfeerverlichting voor in de tuin
  • Lampen gaan automatisch aan wanneer de zon onder gaat
  • Zeer eenvoudig te plaatsen m.b.v. de grondpen
  • Werkt ook als inbraakpreventie
  • Werkt ook bij weinig zonlicht, geen bekabeling nodig
  • Geeft iedere tuin direct meer sfeer en uitstraling!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details