Uitverkocht

Sola Paella pan met deksel 28 cm

Niet leverbaar

Deze Fair Cooking paellapan zonder steel past makkelijk in de oven en wordt daarom veel gebruikt voor het bereiden van ovengerechten, zoals aardappelschotels.

Deze Fair Cooking paellapan zonder steel past makkelijk in de oven en wordt daarom veel gebruikt voor het bereiden van ovengerechten, zoals aardappelschotels. Maar je kunt er natuurlijk ook een keer een echte Spaanse paella mee maken, op traditionele wijze. Paellapannen zijn bovendien geschikt voor tal van andere toepassingen. Het maken van pastasauzen, het bereiden van gehaktballetjes of het bakken van een karbonaadje bijvoorbeeld. Een aanwinst voor elke keuken.

 

De Fair Cooking serie is de meest hoogwaardige bak/braadpannenserie die we tot nu gemaakt hebben. Wat deze pannen uniek maakt is de combinatie van de gegoten aluminium vorm, de geavanceerde Greblon antistick coating en de meegegoten steelbevestiging. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen.

 

De gegoten aluminium behuizing is extra dik om zorg te dragen voor een goede warmteverdeling(geen hotspots!), ook blijft deze hierdoor vormvast bij snelle temperatuurwisselingen. In de bodem is RVS plaatstaal verwerkt om een goede werking op inductie te garanderen. Het aluminium warmt snel op zodat u tot wel 40% energie bespaart!  

 

 De nieuw ontwikkelde Greblon antistick coating is milieuvriendelijk geproduceerd zonder schadelijke PFOA deeltjes, is extra hard en heeft zeer goede anti aanbak eigenschappen, gebruik van olie of boter is (bijna) niet meer nodig. De coating kan temperaturen aan tot wel 250°C.

 

 Met deze pannen schaft u een topproduct aan, waar u jarenlang de lekkerste maaltijden in zult maken.

Toon details Verberg details