Uitverkocht

Luxe 90-delige Bestekset van Sola

Niet leverbaar

Vul nu je bestekvoorraad aan met deze volledige Sola bestekset voor 9 personen. Deze set maakt elk soort tafelopstelling helemaal af.

Het zal vast en zeker wel eens extra druk bij je zijn in huis. Denk bijvoorbeeld aan een diner met je ouders of (klein)kinderen. Dat is niet het moment om te ontdekken dat je niet genoeg bestek in huis hebt. Of nog erger; je hebt alleen nog oud bestek in huis dat er eigenlijk niet meer uit ziet. Vul dus nu je bestekvoorraad aan met deze volledige Sola bestekset voor 9 personen. Dan weet je zeker dat je altijd goed zit en een goede indruk maakt! Tip: deze set is natuurlijk ook ideaal om cadeau te doen!

Ronde vormen; mooi en praktisch!

Het eerste dat opvalt bij deze bestekset is het model. Maak kennis met de besteklijn Monique. De rechte lijnen van dit bestek gaan aan de bovenkant vloeiend over in aangenaam afgeronde vormen. Het bestek ligt daardoor ook erg lekker in de hand. Deze set maakt elk soort tafelopstelling helemaal af!

Het beste voor slechts €59,99

Koopjedeal.nl groeit iedere dag. Gelukkig maar, want daardoor kunnen wij steeds betere deals voor jou regelen. Onze inkopers hebben flink onderhandeld met Sola waardoor we deze bestekset kunnen verkopen voor maar €59,99 ipv €149,99. Dat scheelt gewoon bijna honderd euro!

Levenslange garantie!

Het bestek is gemaakt van hoogwaardig 18/0 chroomstaal (RVS) en kun je gewoon afwassen in de vaatwasser. Het bestek is corrosiebestendig. De complete bestekset wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking en bestaat uit 90 delen. Je krijgt tevens een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten!

Inhoud

- 9 tafelmessen

- 9 tafelvorken

- 9 tafellepels

- 9 dessertmessen

- 9 dessertvorken

- 9 dessertlepels

- 9 cocktaillepels

- 9 cocktailvorken

- 12 theelepels

- 1 sauslepel

- 2 serveerlepels

- 1 saladelepel

- 1 saladevork

- 1 taartschep

Highlights & specificaties

  • Luxe 90-delige Bestekset van Sola
  • Volledige set voor 9 personen; altijd handig extra bestek
  • Gemaakt van hoogwaardig 18/0 chroomstaal (RVS)
  • Het bestek ligt zeer fijn in de hand
  • Prachtig afgewerkt, maakt iedere tafelopstelling helemaal af
  • Vaatwasser- en corrosiebestendig
  • Geleverd in een mooie cadeauverpakking
  • Levenslange garantie op materiaal- en productiefouten
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details