Uitverkocht

Luxe 70-delige bestekset van Sola - Maakt elke stijl tafelopstelling helemaal af!

Niet leverbaar

Sola 70-delig bestekset voor 8 personen – Geschikt voor vaatwasser, corrosiebestendig én levenslange garantie! – Geleverd in een mooie cadeauverpakking – Maakt elke stijl tafelopstelling helemaal af!

Het zal vast en zeker wel eens extra druk bij je zijn in huis. Denk bijvoorbeeld aan een diner met je ouders of (klein)kinderen. Dat is niet het moment om te ontdekken dat je niet genoeg bestek in huis hebt. Of nog erger; je hebt alleen nog oud bestek in huis dat er eigenlijk niet meer uit ziet. Vul dus nu je bestekvoorraad aan met deze volledige Sola bestekset voor 8 personen. Dan weet je zeker dat je altijd goed zit en een goede indruk maakt! Tip: het is natuurlijk ook ideaal om cadeau te geven!

Ronde vormen; mooi en praktisch!

Het eerste dat opvalt bij deze bestekset is het model. Maak kennis met de besteklijn Florence. De vormgeving is heel strak en eenvoudig gehouden, maar toch eigenzinnig doordat sommige onderdelen van de set net even wat ovaler zijn, dan dat je zou verwachten. De ronde vormen van de stelen, hebben ook een praktische kant. Het bestek ligt daardoor lekker in de hand. Deze set maakt elk soort tafelopstelling helemaal af!

Het beste voor slechts €44,95

Koopjedeal.nl groeit iedere dag. Gelukkig maar, want daardoor kunnen wij steeds betere deals voor jou regelen. Onze inkopers hebben flink onderhandeld met Sola waardoor we deze bestekset kunnen verkopen voor maar €44,95 ipv €159,95. Dat scheelt een hele hoop!

Levenslange garantie!

Het bestek is gemaakt van hoogwaardig zilverwit edelstaal (RVS) en kun je gewoon afwassen in de vaatwasser. Het bestek is corrosiebestendig. De complete bestekset wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking en bestaat uit 70 delen. Je krijgt tevens een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten!

Inhoud

- 8 tafelmessen

- 8 tafelvorken

- 8 tafellepels

- 8 dessertmessen

- 8 dessertvorken

- 8 dessertlepels

- 8 theelepels

- 8 taartvorkjes

- 1 sauslepel

- 2 serveerlepels

- 1 saladelepel

- 1 saladevork

- 1 taartschep

Highlights & specificaties

  • Slechts €44,95 ipv €159,95
  • Luxe 70-delige bestekset van Sola
  • Lijn: Florence
  • Volledige set voor 8 personen; altijd handig extra bestek
  • Gemaakt van hoogwaardig zilverwit edelstaal (RVS)
  • Afwerking: hoogglanzend gepolijst
  • Vaatwasser- en corrosiebestendig
  • Geleverd in een mooie cadeauverpakking
  • Levenslange garantie op materiaal- en productiefouten
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details