Uitverkocht

Snoerloze Lichtgewicht Onkruidbrander

Niet leverbaar

Deze onkruidbrander is ideaal voor het verwijderen van mos en onkruid op bijvoorbeeld buitenmuren, terrassen, tuinpaden en parkeerplaatsen.

Heb je wel eens last van onkruid of mos in de (voor)tuin? Dan hebben wij een perfecte aanbieding voor je! Deze onkruidbrander maakt in de tuin werken vele malen makkelijker. Deze lichtgewicht onkruidbrander is ongeveer 76 cm lang en snoerloos, waardoor je er super makkelijk mee door de tuin kunt lopen en onkruid vaarwel kunt zeggen. Al het onkruid er met de hand één voor één uittrekken is echt verleden tijd. Gun jezelf dit gemak en haal deze onkruidbrander nu in huis voor slechts €9,99 ipv €49,99!

Onkruid verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Een onkruidbrander is ideaal voor het verwijderen van mos en onkruid op bijvoorbeeld buitenmuren, terrassen, tuinpaden en parkeerplaatsen. Het gebruik van pesticiden is slecht voor het milieu. Je hoeft het onkruid niet volledig zwart te branden, maar het onkruid op 5 tot 10 cm enkel te verhitten zodat de vochtuittreding van de bladcellen nog kan plaatsvinden. De behandeling kan 2 tot 3 keer herhaald worden en na enkele brandbeurten zal het wortelgestel van het onkruid danig verzwakt zijn dat het onkruid ook volledig zal verdwijnen. De grootte van de vlammen kan geregeld worden dankzij de handige gastoevoerhendel aan het handvat.

Ook geschikt voor algen en schimmels

Ook algen en schimmels zijn niet opgewassen tegen de kracht van deze onkruidbrander. Bovendien zijn er tal van andere toepassingen waarbij de onkruidbrander een handig hulpmiddel kan zijn zoals het veilig aansteken van vuren, afbranden van verf, bestrijden van mierennesten, solderen of ontdooien van dichtgevroren leidingen.

Optioneel met 3-pack gasflessen

Voor deze brander heb je natuurlijk brandstof nodig; een gasfles. Daarom bieden we je de mogelijkheid om er direct 3 gasflessen (225 ml) bij te bestellen voor slechts €9,99 i.p.v. €24,99. De gasflessen hebben een bajonet sluiting. Deze gasflessen zijn ook vrij verkrijgbaar in verschillende winkels (ijzerwarenzaak, kampeerwinkel, doe-het-zelf zaken) dus wanneer de gasflessen op zijn heb je zo weer een nieuwe aangeschaft! Maar, zo’n 3-pack gaat waarschijnlijk het hele jaar mee!

Highlights & specificaties

  • Snoerloze Lichtgewicht Onkruidbrander
  • Optioneel met 3-pack gasflessen voor maar €9,99 extra ipv €19,99
  • Onkruid verwijderen zonder chemische bestrijdingsmiddelen
  • Geschikt tegen algen en schimmels
  • Onkruid wordt verhit, droogt uit en sterft af
  • Na enkele brandbeurten groeit het onkruid niet meer terug
  • Grootte van vlam is regelbaar - 800 tot 1200 °C
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details