Uitverkocht

Smartwares Video Deurspion

Niet leverbaar

Aan de buitenkant van de deur bevestig je de kleine camera en aan de binnenkant van de deur zie je op het 2,8 inch kleurenscherm haarscherp wie er aan heeft gebeld.

Je hebt er ongetwijfeld wel eens mee te maken gehad; je zit 's avonds lekker op de bank naar de televisie te kijken wanneer ineens de deurbel klinkt. Eigenlijk verwacht je niemand, dus je bent een beetje huiverig om de deur open te doen. Deze deurbel camera biedt wat dat betreft een uitkomst. Je ziet namelijk in één oogopslag wie er voor de deur staat!

Altijd zien wie er aanbelt

Nooit meer kom je voor verrassingen te staan in de deuropening. Aan de buitenkant van de deur bevestig je de kleine camera, en aan de binnenkant van de deur zie je op het 2,8 inch kleurenscherm haarscherp wie er aan heeft gebeld. Door het heldere beeld op het kleurenscherm kun je de bezoeker gemakkelijk herkennen. De camera heeft een zeer brede kijkhoek, dus je hoeft niet bang te zijn dat niet alles volledig in beeld wordt gebracht.

Gemakkelijk te installeren

De deurspion aan de praat krijgen is een fluitje van een cent. Alles werkt geheel draadloos. Let op dat het systeem alleen geschikt is voor deuren met een dikte van 35 tot 110 mm. Daarbij dient het gat in de deur een doorsnede te hebben van 12mm tot 28 mm. De deurspion kan niet bevestigd worden op glazen deuren. Camera en scherm zijn met elkaar verbonden dus het is wel noodzakelijk dat ze beiden aan dezelfde deur bevestigd zitten. Verder hoef je niet bang te zijn dat de camera kapot wordt gemaakt; de metalen camerabehuizing is namelijk vandalisme-bestendig!

Beelden vastleggen

Het systeem heeft ook de mogelijkheid om beelden handmatig op je SD-kaart op te slaan (SD-kaartje wordt niet bijgeleverd). Als er dan toch een keer een ongewenste bezoeker voor je deur staat kun je met één druk op de knop zelfs een haarscherpe foto vastleggen. Dat geeft toch een erg veilig gevoel?!

TIP: Ook zeer handig voor in scholen, winkels en bedrijven!

Specificaties

- Scherm: 2,8î helder kleuren LCD scherm

- Geschikte deurdikte: 35 tot 110 mm

- Doorsnede gat in de deur: 12 tot 28 mm

- Werkt op batterijen (3x AA, niet meegeleverd)

- Camera: 0,3 mega pixel CMOS

- Resolutie: 320*240 QVGA

- Kijkhoek camera: 70 graden

- Stand-by tijd: 3~4 maanden

- Geheugen: Micro SD-kaart tot 32 GB (niet bijgeleverd)

- Beeld-opname: Handmatig

- Video-opname: Handmatig

Highlights & specificaties

  • Smartwares Video Deurspion
  • Kijk wie er voor de deur staat voor je open doet
  • Eenvoudig te installeren en gebruiken
  • Geschikt voor woningen maar ook voor bedrijven
  • Ook mogelijk om beelden op te slaan
  • Tip: ook zeer handig voor in scholen, winkels en bedrijven!
  • Garantie: 2 jaar
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details