Uitverkocht

Gembird smartphonehouder voor in de auto

Niet leverbaar

Deze smartphonehouder is van alle gemakken voorzien. Steek hem in de 12V aansluiting van je auto en je kunt navigeren en je telefoon opladen tegelijkertijd!

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je met je telefoon in je handen zit tijdens het rijden. Je moet dus een geschikt plekje hebben om hem te bewaren. En telefoonhouder is daarvoor wel zo handig, vooral als je hands-free wil bellen of gebruik wil maken van de route-planner op je telefoon. Wij hebben vandaag zo'n handige smartphonehouder, die daarnaast ook nog eens beschikt over een USB-poort! Dankzij Koopjedeal heb je al zo'n geweldige gadget voor slechts €9,95!

Ontzettend handig; met USB-lader!

Dit systeem is van alle gemakken voorzien. Die irritante zuignappen en andere onhandige en niet-werkende systemen kun je definitief vaarwel zeggen. Het enige wat je hoeft te doen is deze smartphonehouder in de 12V aansluiting (sigarettenaansteker) van je auto te stoppen. De houder is dan direct bevestigd en dat betekend dat je ook direct gebruik kunt maken van de beschikbare USB-poort!

Gemakkelijk te roteren

De smartphonehouder beschikt over een praktisch kogelscharnier. Je kunt hem daardoor 360 graden draaien en zo kun je de perfecte positionering bepalen voor je smartphone. Dankzij de traploos instelbare breedte van 58mm tot 85mm kun je er zo goed als iedere telefoon in kwijt. Met dit apparaatje ga je veilig en voorbereid de weg op!

Specificaties

-DC voltage: 12 - 24 V input, 5 V output (max. 2.1 A)

-Materiaal: ABS

-Gewicht: 75 gram

-Verstelbare breedte: 58 - 85mm

-360 graden te roteren dankzij kogelscharnier

Highlights & specificaties

  • Slechts €9,95 ipv €24,95
  • Gembird smartphonehouder voor in de auto
  • Beschikt over een USB-poort
  • Heel eenvoudig te bevestigen en gebruiken
  • 360 graden te roteren
  • Traploos instelbare breedte; geschikt voor iedere smartphone
  • Navigeren en opladen tegelijkertijd!
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details