Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Slimme Infrarood Paneelverwarming

FlinQ

Slimme Infrarood Paneelverwarming

FlinQ 56 reviews

Vandaag besteld, dinsdag in huis!

De gasprijzen rijzen de pan uit, kies daarom voor een Slimme Infrarood Paneelverwarming!

Je bespaart € 150,- -60%

249,-

99,- In winkelmand

Informatie Slimme Infrarood Paneelverwarming

Heb jij in de winter ook last van een koude slaap- of zolderkamer? Dan is deze Slimme Infrarood Paneelverwarming echt een uitkomst voor jou!

Bespaar op je stookkosten!
We zien allemaal dat de gasprijzen enorm zijn gestegen. Met deze Slimme Infrarood Paneelverwarming ben je van de stookkosten af. De Slimme Infrarood Paneelverwarming heeft een timer waarme je voorkomt dat je apparaat onnodig aanstaat. Ook hebben we je nieuwe verwarming voorzien van een Eco-Modus en werkt het apparaat geruisloos. Hoe fijn is dat!?

Te bedienen via de app & Afstandbediening!
Je bedient deze Slimme Infrarood Paneelverwarming met het overzichtelijke controlepaneel bovenop de heater of via je telefoon. Koppel je iPhone of Samsung via de Tuya applicatie aan de heater en je telefoon fungeert vanaf dat moment als afstandsbediening. Zo kun je bijvoorbeeld van afstand bepalen welke temperatuur de ruimte waarin je later aankomt moet hebben. De temperatuur van de verwarmer kun je instellen tussen 15°C en 45°C. Naast de je de paneelverwarming via je telefoon kunt bedienen, kun je ook gebruik maken van de meegeleverde afstandsbediening.

Veiligheid voorop!
De Slimme Infrarood Paneelverwarming is voorzien van een omvalbescherming en heeft een kinderslotfunctie. De paneelverwarming kun je neerzetten en ophangen waardoor de verwarmer in talloze ruimtes te gebruiken is.

TIP!
Bestel er een 2-PACK Slimme Stekkers bij, zo blijf je altijd op de hoogte van je energieverbruik. Dat is wel zo fijn tegenwoordig!

Overige informatie
Afmetingen: 60 x 60 x 4 cm
Verwarmingscapaciteit: 9m²
Inschuifbaar display
Vermogen: 360W
Temperatuurbereik: 15°C - 45°C

Onze klanten aan het woord

Hoe fout goed is.

GeTiBu

Ik heb een aantal negatieve reacties gelezen. Goed dat die ook geplaatst worden. Niet alleen voor de...

20-03-2023

G

Prima apparaat

Willem

Voor verwarmen van werkplek in kelder gekocht en daarvoor voldoet ie prima. Eenvoudige bediening, wo...

14-03-2023

W

Hr

H

Een super fijne verwarming!

12-03-2023

H

Specificaties

Type Verwarming
Afmeting 60x60 cm
Merk
Vermogen 360W
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(56)

Hoe fout goed is.

GeTiBu

Ik heb een aantal negatieve reacties gelezen. Goed dat die ook geplaatst worden. Niet alleen voor de eerlijkheid maar ook omdat die juist bevestigen dat het apparaat juist functioneert. Stralingswarmte is namelijk geen convectiewarmte. Even wennen dus.

20-03-2023

G

Prima apparaat

Willem

Voor verwarmen van werkplek in kelder gekocht en daarvoor voldoet ie prima. Eenvoudige bediening, wordt snel warm, of stroomgebruik opweegt tegen gasbesparing is moeilijk te beoordelen maar vermoed van wel.

14-03-2023

W

Hr

H

Een super fijne verwarming!

12-03-2023

H

Handige verwarmer

Joost

Handig apparaat, niet te groot, licht en makkelijk te bedienen, tenminste aan het apparaat zelf. De afstandsbediening en app gebruik ik niet.

05-03-2023

J

Warm ding

Frank

Wat heerlijk om een dergelijk,eenvoudig in gebruik, te verhitten apparaat in te kunnen zetten, waar dan ook voor.

02-03-2023

F

warmtepaneel

A.C D.

Superfijn warmte paneel, werkt goed en is licht in gebruik zodat je het ook nog makkelijk kan verplaatsten!

28-02-2023

A

IR- paneel

Niels

Fijn product, wordt snel warm en geeft een aangename warme. Ik gebruikt dit product onder mijn bureau op kantoor op zolder. De app werkt goed. Ik ben er blij mee!

27-02-2023

N

Nog wennen

Sylvia S.

We gebruiken alleen de afstandsbediening, dan wordt niet duidelijk hoe warm hij zou moeten zijn. De warmte is nog niet optimaal, maar mogelijk komt dat door verkeerd gebruik.

27-02-2023

S

Verwarming

Leo

Goede bijverwarming.

26-02-2023

L

Infrarood paneel

Mar

Heerlijke warmte, weegt niet op tegen de kosten van de CV. Verwarmen de kamer extra bij. En makkelijk te verplaatsen naar de gang, door de pootjes, en verwarmen dan daar. We zijn er mega blij mee.

26-02-2023

M

Infrarood

Hub

heel praktisch en vlug warm in de nabijheid van de infrarood. Jammer dat de android-app niet de mogelijkheid heeft om de programma's in te schakelen. Dan maar de afstandsbediening die "alles" kan.

23-02-2023

H

mevrouw

Regeertje1

Heel praktisch als energiezuinige bijverwarming. Op zolder is geen verwarming, maar als het nodig is zetten we het paneel even aan. Ook belangrijk: zowel te bedienen met de knop op het paneel zelf, als met afstandsbediening of telefoon. Dus geschikt voor jongeren, maar ook voor ouderen. Binnen 5 minuten staat hij op zijn plek en kun je hem direct gebruiken.

22-02-2023

R

3x is scheepsrecht.

Jan

De heater doet het perfect in stand P1 en P2; echter het overschakelen van P1 naar P2 moet ik met de hand bedienen. Erg lastig, aangezien dit, volgens mij, ook niet mogelijk is via de Tuya app.en derhalve, ‘s avonds, vanuit de auto, de temperatuur niet ingesteld kan worden.

21-02-2023

J

Waardeloos

Edwin

Absoluut niet aanschaffen, zonde van je geld. Het paneel zou vanzelf uitschakelen als de kamertemperatuur bereikt wordt en weer aangaan als de temperatuur zakt. Ik heb het een aantal keer getest door het paneel op 21 graden te zetten. Deze gaat inderdaad verwarmen en schakelt na verloop van tijd uit. Volgens het display zou de kamertemperatuur dan 21 graden moeten zijn, maar dit is absoluut niet het geval. De kamer is dan slechts 16,9 graden. Zelf als ik laat verwarmen tot 25 graden, dan schakelt het paneel uit als de kamertemperatuur 17,2 graden is.

19-02-2023

E

warmte naar zijn vermogen

patrick

warmt in een grotere ruimte traag op, je voelt de straling niet doch op de thermometer zie je dat het toch warmer is, krijg hem nu, winter dus niet warmer dan 22 graden, had toch beter een groter vermogen nodig gehad, zit er op 2 meter afstand vandaan, in een hoek en de ruimte is helaas 30m², beste resultaat is de kamer voorverwarmen en de straling naar jezelf gericht dan is het juist gepast.

16-02-2023

p

Infrarood 360 watt

Peter

Toppertje onder de verwarming

14-02-2023

P

Geweldig

André

Werkt perfect scheelt mij veel gas

14-02-2023

A

Prima verwarming voor mijn werkplek op zolder

Aalbrecht

Eerst kocht ik één paneel die ik monteerde boven mijn werkplek. Deze stralingswarmte is direct voelbaar. Ik moest even op mijn bestelling wachten (pre order, was duidelijk vermeld). Ik kocht een tweede voor ónder mijn bureau. Die werd de volgende dag geleverd. Nu heb ik een fijne werkplek die warm is, ook als ik even wat snel wil doen op de computer. Ik zie echt een besparing t.o.v. de hele dag de cv aan laten op zolder. Dit is echt een aanrader!

13-02-2023

A

Verkeerde uitgave

Stijn

Deze uitgave slaat nergens op. Gewoon leren de CV ketel niet hoger te zetten dan 15 graden Celsius. Alleen wanneer bezoek komt pas je die aan aan het bezoek tot een maximum van 22 graden Celsius.

12-02-2023

S

Had er meer van verwacht

Jo

De eerste levering kwam niet compleet aan helaas. Dit is gelukkig snel opgepakt door Koopjedeal. Ik had vrij snel een nieuwe binnen. Vol verwachting de pootjes eronder en aangezet. Het valt me eerlijk gezegd tegen. Met een bereik van 9m2 zou hij toch 3x3m moeten kunnen verwarmen. Maar ik moet er zo dicht tegenaan zitten om op te warmen, dat ik me afvraag of die 9m2 wel klopt.

12-02-2023

J

Toch niet zoals omschreven

Peter

Een infrarood paneel is bedoeld om plaatselijk te verwarmen en is niet bestemd voor het verwarmen van een gehele ruimte. Heb ik bij deze mogen ondervinden. Lukt MSS wel voor heel kleine ruimtes. Sta of zit je er heel dichtbij, alhoewel minimum afstand van 0.90 meter wordt aangeraden, dan voel je idd de warmte.

12-02-2023

P

verwarming

barry

handleiding klopt niet.

12-02-2023

b

Prima

Ton

Prima verwarming op kantoortje en gebruik het ook op de badkamer als je daar moet zijn. Heb daar in idere geval de centrale verwarming niet meer nodig. Voldoet prima.

11-02-2023

T

Nij

Eva

Pakket was open, het ding deed het niet, klantenservice onbereikbaar, product direct teruggestuurd, en ik moest dat ook zelf betalen. En nu ben ik gedwongen om één ster te geven, anders kan ik mijn beoordeling niet eens plaatsen. Wat een onprofessionele zooi.

11-02-2023

E

heer

Danny

Het apparaat werd conform afspraak op aangegeven dag/tijd afgeleverd. Ik heb een prima aankoop gedaan. Gemakkelijk in te stellen en in korte tijd heerlijk warm. Zuinig in gebruik, slechts 350 watt!

10-02-2023

D

Fantastische aankoop

Fred

Ik laat mijn kachel na 8 uur ‘s avonds uit gaan en ga achter het infraroodpaneel zitten. Prettige warmte tot ik naar bed ga. Super aangenaam

10-02-2023

F

Totaal overbodig

Stijn

Totaal overbodig. Want je moet gewoon leren wennen aan 15 graden Celsius. En alleen je verwarming aanzetten wanneer je gasten daarom vragen of aan gewend zijn. Dus ook voor bejaarden.

10-02-2023

S

Totaal overbodig

Stijn

Totaal overbodig. Gewoon leren te leven met 15 graden Celsius. Aleen als je bezoek hebt zet je de CV ketel op een aangename temperatuur.

08-02-2023

S

Wordt niet warm

Narin

Bij ons werkt de verwarming niet. Hij wordt heel eventjes warm en koelt daarna al snel af. Zo snel, dat de kamer niet eens 1 graad opwarmt. We lezen veel positieve beoordelingen, zouden wij die van ons ook kunnen ruilen? Ik neem aan dat die van ons dan defect is.

08-02-2023

N

Paneelverwarming

Ans

Misschien doe ik iets niet goed maar bij ons wordt het niet warm

08-02-2023

A

Mw

Evelina

Ben zeer tevreden met mijn infrarood paneel gebruik het om mijn zitkamer te verwarmen heb de vloer verwarming uit kunnen zetten werd ook keurig en snel geleverd

07-02-2023

E

Infrarood paneelverwarming

Anja

Is alleen behaaglijk warm als je er heel dichtbij zit en op de hoogste stand zet, had er wat meer van verwacht!

07-02-2023

A

Dhr

Gerard

Voldoet niet helemaal wat ik er van verwacht had. Van ruimteverwarmimg is maar beperkt sprake. Je ervaart de warmte uitstraling alleen als je in de nabijheid van het paneel gaat zitten. Wellicht komt dat toch door het beperkte vermogen van het paneel. Maar goed, voor deze prijs mag je wellicht niet te veel verwachten en is het een redelijke bijverwarming.

07-02-2023

G

Dhr

Paul

Niet geschikt als (bij)verwarming van een kleine ruimte als studie/studeerkamer. Daarvoor is het vermogen te laag. Ik plaats het paneel zo dicht mogelijk bij de werkplek (onder het bureau) en dan voel je de straling. Zou een andere met meer vermogen kopen.

07-02-2023

P

Niet compleet

Andy

Bij mij zaten er geen poten bij. Lekker handig. Kan je hem niet laten staan :-(

07-02-2023

A

Paneelverwarming

Lydia

Is totaal niet bevallen. Het apparaat wordt warm maar de omgeving niet.

07-02-2023

L

Infrarood paneel geweldig!

Dolf

Wat een uitvinding! In heel korte tijd bezorgt het paneel je een behagelijk gevoel.

05-02-2023

D

Mevrouw

Marianne M.

Ben dolblij dat ik hem gekocht heb. Nog geen minuut spijt van gehad en perfect als bijverwarming. Had hem bij mijn dochter gezien, gemerkt wat het inhield om hem te gebruiken en toen direct een aangeschaft. Vind het fijn dat hij verplaatsbaar is. Echt een aanrader vind ik.

04-02-2023

M

paneel

PM

snelle en goede bezorging fijne warmtebron, stil en warmt snel mijn kamer van ca 10 m2 op

30-01-2023

P

Voor kleine ruimtes

Willem

Geeft behaaglijke warmte in kleinere ruimtes en als je er dicht bij zit. Bij mij in de werkkamer. Ik adviseer de temperatuur wel een graad of twee hoger in te stellen om de hele kamertemperatuur op de gewenste hoogte te krijgen.

30-01-2023

W

Mooi en fijn paneel

Pia

Vandaag besteld morgen in huis, bij ons klopte dit echt. Super handige paneelverwarming voor warmte in de kleinere ruimte. Naar ons idee, echt ideaal als extra verwarming.

26-01-2023

P

infrarood paneelverwarming.

corrie

Warmt snel op... Gemakkelijk en direct te gebruiken.

25-01-2023

c

Goede klantenservice

Nicole

4/5 Sterren omdat het infrarood smart panel niet compleet was, leek al open gemaakt. wat bleek er zaten geen handleiding, pootjes en afstandbediening in de doos. Door een jonge vriendelijke dame op de klantenservice, snel en vakkundig geholpen, voor haar 5-sterren! Hopelijk hebben we met het nieuwe exemplaar meer geluk! Dankjewel.

19-01-2023

N

KJD 698924

Theo

Helaas niet geleverd slechte info via emailadres wordt niet als bekend aangegeven Had een betere infoadres moeten zijn.

17-01-2023

T

infraroodpaneel

Gerrit

Prima paneel, en supersnel geleverd besteld op woensdag en zaterdag in huis, alleen jammer dat dit model niet in een badkamer kan, door mijn bio-kachel staat mijn verwarming uit dus een koude badkamer, daarvoor moet ik dus een andere uitvoering hebben.

14-01-2023

G

geweldig aparaat

frederik

goedkoop en goed van kwalteit

11-01-2023

f

Infrarood paneel

Jan W.

Binnen 14 dagen thuis en werkt prima.

01-01-2023

J

Infraroodpanel

Maggie M.

Beste mensen kan allen maar zeggen dat het panel top is geeft een Heerlijke warmte de verwarming staat hier allen nog maar de hele dag op15 graden dus weinig verbruik aan gas . En het panel geeft en heerlijk gezonde warmte een het bespaard stroom kamertemperatuur constant 20 graden echt een aanrader hebben er nog een bestellt .

26-12-2022

M

Beloften prima nagekomen

Joop J.

Na een duidelijke informatie en een goede financiële afwikkeling was het even wachten. Maar ruim binnen de beloofde termijn werd de plaat geleverd.Kortom: prima zaak

22-12-2022

J

Spannend

Tine T.

Besteld als pre-order op 20/11 en ik kijk er heel hard naar uit. De lovende beoordelingen doen me er nog meer achter verlangen

16-12-2022

T

Mevr

Margreet M.

Eind november besteld, nog niet binnen

14-12-2022

M

levering infra rood paneel

Wim

levering duurt erg lang maar na contact wel duidelijkheid gekregen. Was wel een beetje angstig ivmm met vorige niet geleverde artikelen bij een andere webshop

13-12-2022

W

Top deal

Rob

Top deal gedaan Wie wil er nou niet warmpjes bij zitten en ook nog weinig uitgeven. Ik heb de juiste deal, warm en geld overhouden

03-12-2022

R

Mevr.

Inge

Werkt fantastisch. Na een aantal pogingen is het gelukt het apparaat te bedienen via de telefoon. Ben er blij mee

18-11-2022

I

Mevrouw.

Inge

Het paneel warmt prima, alleen lukt het niet deze met de telefoon te verbinden. Ik krijg het paneel niet in de paring stand. In de gebruiksaanwijzing staat hoe je dat moet doen, maar dat lukt niet.

18-11-2022

I

Infarood

Piet

Ik heb er reeds 1 in bezit van een ander merk ideaal voor de badkamer nu deze besteld via mijn vriendin voor de keuken

14-11-2022

P  Maak nu je bestelling compleet

  Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

  Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

  Praktisch Schoenenrek - 8 of 15 paar schoenen

  19,99

  9,99

  Maak een keuze