Uitverkocht

1 Liter Slime Repair Lekpreventiemiddel - Nooit meer een lekke band!

Niet leverbaar

Slime is een rubberachtige vloeistof die is versterkt met vezels en bindmiddelen waarmee je je band kunt repareren en behoeden van lek gaan.

Je hebt het vast wel eens meegemaakt; een lekke autoband. Een erg vervelende situatie waar je niet op zit te wachten en die vaak tijdrovend is. Weet je eigenlijk wel dat je een lekke band heel makkelijk kunt voorkomen en zelfs verhelpen? De oplossing is snel en eenvoudig: Slime Repair!

Voorkomt lekke banden!

Slime is een rubberachtige vloeistof die is versterkt met vezels en bindmiddelen. Lekpreventie is toepasbaar voor alle autobanden. Om een lekke band te voorkomen vul je de band met Slime. Indien iets de band perforeert vult het Slime direct het gat, de band loopt hierdoor dus niet leeg. De Slime blijft vloeibaar in de band en blijft daardoor continu een preventie tegen lekke banden!

Ook geschikt voor bandreparatie

Indien je een lekke band hebt, spuit je Slime in de band en vervolgens pomp je deze op. Door de luchtdruk wordt de Slime naar het gat gedrukt en vult deze van binnenuit de band. Slime dicht het gat en stopt het lekken direct. Slime vult alle gaten met een doorsnee van maximaal 6 mm. als de met slime behandelde band ronddraait, wordt door de centrifugale kracht het afdichtmiddel verdeeld over het loopvlak, dit creëert een laag van bescherming en dicht een ontstaan lek direct, zo wordt voorkomen dat er lucht uit dit gat ontsnapt.

Hoe te gebruiken?

1. Draai de ventielpin uit het ventiel met de dop van de fles. Deze dop is zo ontworpen dat het als gereedschap te gebruiken is. Als je een band wil repareren, verwijder dan het voorwerp wat het lek veroorzaakt heeft indien dit nog in de band aanwezig is.

2. Vul de band met Slime bandreparatiemiddel door de fles op het ventiel te zetten en deze leeg te knijpen.

3. Draai de ventielpin terug in het ventiel.

4. Pomp de band op, of sluit deze aan op een compressor (compressor niet meegeleverd). Slime doet zijn werk nu verder.

Highlights & specificaties

  • Slechts €14,95 ipv €49,95
  • 1 Liter Slime Repair Lekpreventiemiddel
  • Geschikt voor alle autobanden en andere banden zonder binnenband
  • Speciale rubberachtige vloeistof versterkt met vezels en bindmiddelen
  • Voorkomt en verhelpt lekke banden
  • Je ontvangt 2 tubes van 500 mililiter
  • 1 tube is geschikt voor 1 autoband
  • Tast de band en velg niet aan en is niet giftig
  • Bespaar een hoop dure reparatiekosten en tijd
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details