Uitverkocht

Sleeptime 3-Chamber Box Hoofdkussens

Niet leverbaar

Deze speciale hoofdkussens zijn samengesteld uit zowel dons en microvezel vulling. Deze unieke samenstelling zorgt voor een ongekend slaapcomfort!

Ben jij ook constant op zoek naar het lekkerste hoofdkussen om op te slapen? De ene keer zijn ze weer te hoog, dan weer te hard.. een geschikt hoofdkussen vinden is lang niet altijd eenvoudig. Gelukkig hebben wij vandaag daarom deze speciale hoofdkussens in de aanbieding. Hierop zul je ongetwijfeld heerlijk wegdromen, iedere nacht opnieuw!

Blijvend zacht en soepel

Veel gebruikers ervaren een donzen hoofdkussen als zeer behaaglijk en comfortabel. Dit Sleeptime 3-Chambre Box-kussen heeft niet alleen het comfort van een donzen kussen, maar bovendien ook de kracht van een synthetisch kussen. Het kussen is uitgevoerd met 3 speciale kamerindelingen, waaronder een beneden en een boven "Softlaag" die bestaat uit donzige veren en in het midden een vormvaste kern. Deze indeling helpt onder andere nek- en hoofdpijnklachten te voorkomen!

Eindelijk het perfecte kussen!

Het Sleeptime 3-Chambre Box-kussen heeft een vulling van dons met daaromheen een huisstofmijtvrije tijk en vormt zich makkelijk naar de ideale nekondersteuning. Het kussen heeft een afmeting van 50 x 60 x 8 cm en is met zijn volume geschikt voor een normale kussensloop van 60 x 70 cm. Dit Sleeptime 3-Chambre Box-kussen is prachtig afgewerkt met een luxueuze zilveren piping. Dit comfortabele kussen mag zeker niet in je slaapkamer ontbreken!

Specificaties

Materiaal: 100% Percal Katoen

Vulling: 550 gram donzige veren aan beide zijden, met een kern van 500 gram microvezel

Afmetingen: 50 x 60 x 8 cm

Vormvaste kern

5-sterrenkwaliteit

Highlights & specificaties

  • Sleeptime 3-Chamber Box Hoofdkussens
  • Unieke vulling van zowel microvezel en dons
  • Geproduceerd naar de laatste uitvindingen op textielgebied
  • Anti-allergisch, wasbaar en een uitstekende vochtregulatie
  • Voorkomt en verhelpt lichamelijke klachten
  • Blijvend soepel en veerkrachtig
  • Voor eindeloos lang slaapgenot
Toon details Verberg details