Verkoelend Hoofdkussen of Boxkussen

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

De kussen heeft en verkoelend effect en is voorzien van een 3D air-band voor een perfecte luchtcirculatie!

€ 79,99  € 24,99

Vulling
De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% polyester voorzien van BlueCell-Technology. De BlueCell-Technology bestaat uit verkoelende microdeeltjes en zorgt voor een heerlijk verkoelend effect, geen stress en minder zweten in bed! Ook voelt het kussen lekker zacht en aan, zo ervaar je het ultieme slaapcomfort.

Het boxkussen is gevuld met 100% polyester holle vezel. Deze tot bolletjes gedraaide vezel voelt zeer zacht aan en is extra veerkrachtig. Ook biedt de vulling een goede ondersteuning, ventilatie en is het vormvast. 
Daarnaast is het boxkussen anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit kussen!

Slaaphouding
Dit boxkussen kussen is gevuld met 800 gr/m² polyester holle vezel en is hierdoor geschikt voor zijslapers en rugslapers.

Verschil tussen hoofdkussen en boxkussen
Boxkussens zijn uitermate geschikt voor mensen met rug- en nekklachten. Een boxkussen heeft in tegenstelling tot een standaard hoofdkussen namelijk een opstaande rand, welke het gat tussen je nek en hoofd perfect opvult. Vooral door rug- en zijslapers wordt een boxkussen altijd als prettig ervaren. 

Overige informatie
Door je boxkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Highlights & specificaties

  • Anti-allergisch en anti-huisstofmijt
  • Past in iedere gangbare kussensloop
  • Zeer geschikt voor zijslapers en rugslapers
  • Bevordert een ontspannen en verkoelende nachtrust
Toon details Verberg details