Pocketveren Boxspring - Kello

Levertijd: Max 2 tot 4 weken

Deze zeer luxe en complete 2-persoons boxspring zorgt voor perfect slaapcomfort, iedere nacht opnieuw. Profiteer vandaag van deze scherpe aanbieding!

€ 1.199,00  € 799,00

Een goede nachtrust is van essentieel belang voor je gezondheid. ‘s Nachts moet je zowel mentaal als lichamelijk helemaal tot rust komen. Een goed bed speelt daarin een belangrijke rol. Zo moet het matras de juiste ondersteuning aan je lichaam bieden en helpen ontspannen. Een verkeerde slaaphouding kan leiden tot nek- en rugklachten. Dit comfortabele 2-persoons boxspring biedt daarom de juiste ondersteuning voor jouw lichaam. Zo wordt je iedere ochtend weer helemaal opgeladen wakker. Je bestelt deze Kello boxspring nu extra voordelig bij Koopjedeal!

Semi-handgemaakt design

Met de luxe 2-persoons Italian Design Pocket Boxspring haal je ultiem slaapcomfort en luxe in huis, zonder dat dit meteen bakken met geld kost. De boxspring is leverbaar in 3 maten en heeft een handgemaakt design. De 12 zilverkleurige poten geven de boxspringcombinatie klasse en uitstraling. Tegen een kleine meerprijs wordt het bed meteen bij jou thuis gemonteerd.

Prachtige uitstraling en optimaal slaapcomfort

Voor een zachte prijs droom je iedere nacht heerlijk weg op deze luxe 2-persoons boxspring. De boxspring is bekleed met een luxe antraciete stof en heeft een dikte van 25 cm. Op de gestoffeerde boxen ligt een luxe matras met pocketvering en 2x7 comfortzones. Deze hebben een medium hardheid en zorgen voor een uitstekende lichaamsondersteuning. Het matras is 20 cm dik en heeft een afritsbare hoes die makkelijk gewassen en gelucht kan worden.

Ongekende luxe

De boxspringcombinatie wordt standaard geleverd met een topper van topkwaliteit. Deze spreekwoordelijke kers op de taart is gemaakt van comfortschuim en is 7cm dik. De topper zorgt er voor dat je lekker zacht ligt, zonder dat dit ten koste gaat van de stevige ondersteuning die het matras biedt.

Levering op maat €49,99

Nadat je de bestelling hebt gedaan wordt er via mail contact opgenomen met je voor de details rond de levering. Mocht je het bijvoorbeeld later geleverd willen hebben is dat geen probleem, dit kan je eenvoudig met de vervoerder bespreken.  Leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België.

Inclusief thuismontage +€49,99

De boxspring is makkelijk te installeren, toch begrijpen wij dat je in sommige gevallen je boxspring gewoon direct in je slaapkamer wilt hebben staan zonder er wat aan te doen. Voor een kleine meerprijs maken wij dit mogelijk! De boxspring wordt dan bij de levering direct gemonteerd door één van onze gecertificeerde chauffeurs.

NIEUW: 100 nachten proefslapen 

Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed? 

Beschikbaar in de volgende maten:

- 140 x 200 cm

- 160 x 200 cm

- 180 x 200 cm

Specificaties 2-persoons boxspring

• Incl. luxe matrassen met pocketvering, geveerde onderbox, comfort topper en fraai gestoffeerd hoofdbord

• Kleur: antraciet

• Geheel gestoffeerd met luxe meubelstof

• Matrassen zijn voorzien van 7-zone pocketvering (300 pockets per m²)

Highlights & specificaties

  • Pocketveren Boxspring - Kello
  • Incl. gestoffeerde en geveerde onderboxen, pocketveringmatrassen, comfort toppers deluxe en gestoffeerd hoofdbord
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende maten (140x200cm, 160x200cm en 180x200cm)
  • Matrassen zijn voorzien van 7-zone pocketvering (300 pockets per m²)
  • De topper heeft een hoogte van 7 cm en is voorzien van comfortschuim en een anti-allergisch doorgestikte tijk
  • Optimale ondersteuning voor het lichaam; voorkom lichamelijke klachten
  • Voor een optimaal slaapcomfort, iedere nacht opnieuw
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Montage bij je thuis voor een meerprijs van slechts €49,99
  • Verzending slechts €49,99 i.p.v. €100!
Toon details Verberg details