Matras Zanzibar

Levertijd: Max. 2 tot 3 weken

Ben je toe aan meer slaapcomfort?, maar is je bed nog niet aan vervanging toe? Vervang je matras! Matras Zanzibar is gemaakt met hoge kwaliteit koudschuim en heeft een kern van 275 pocketveren per m²!

€ 239,99  € 129,99

Is jouw huidige matras oud, inmiddels versleten? Of word je niet meer uitgerust wakker? Dan ben je toe aan een nieuw matras. Zoek niet verder! Matras Zanzibar is de perfecte oplossing.

De kern

Matras Zanzibaris gevuld met pocketveren en is afgedekt met koudschuim. Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden geregeld. Hoe meer veren per m2, hoe beter de ondersteuning is. Dit matras heeft 275 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de beste ondersteuning.

Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding optimaal blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitstekend vocht op. Op de boven en onderzijde is een 3 cm koudschuim afdeklaag aangebracht.

Tijk

De tijk is gemaakt van 100% Viscose. Dit materiaal is perfect voor mensen met allergieën. Omdat dit materiaal Anti-Allergisch is! Ideaal!

Verkrijgbaar in onderstaande maten

 • 80x200
 • 90x200
 • Highlights & specificaties

  • Matras Zanzibar
  • Belastbaar tot 120 KG per persoon
  • Hoekhoogte van 20cm
  • Tijk is wasbaar op 40°C
  Toon details Verberg details